Hoe kan het nieuwe tabblad Statistieken helpen in LoL

Elk jaar hebben we iets om naar uit te kijken in de League of Legends. Het is omdat de ontwikkelaars onvermurwbaar zijn geweest om een ​​meer geavanceerde, gebruiksvriendelijke en feature-rijke game te ontwikkelen voor de enthousiaste LoL-spelers. Ze hebben ervoor gezorgd dat je niet alleen geniet van je gameplay, maar ze zorgen er ook voor dat de League of Legends je tijd en aandacht waard is. De verbeteringen die consequent zijn doorgevoerd, zorgen ervoor dat deze game opvalt.

Nu is er een andere functie onder onze aandacht gebracht en veel gamers vinden deze spannender. Ze kunnen nu de spelstatistieken op een tabblad zien. Hier konden ontwikkelaars een systeem maken dat de spelers een diepgaande analyse geeft van hun prestaties in het spel. Door de systematische statistieken duidelijk te zien, weet je wanneer het tijd is om jezelf te verbeteren door een betere strategie te bedenken om een ​​level omhoog te gaan in het spel.

Om je prestaties te bepalen, vertelt het nieuwe tabblad met statistieken je over de schadeverdeling en in-game vaardigheden. Deze gebieden worden bepaald door de cijfers en door de gedetailleerde analyse die je prestaties na de wedstrijd samenvat. Het is een briljant idee omdat het de spelers zal aanmoedigen om een ​​bepaald doel te bereiken dat ze moeten bereiken.

Bovendien zal het zien van je prestaties in de game je ook aanmoedigen om het elke keer dat je op het slagveld komt beter te doen. Het zal je ook uitdagen om jezelf te vergelijken met andere spelers die voor je liggen. Op die manier dwing je jezelf om serieus met hen te concurreren. Het tabblad Statistieken helpt je ook te bepalen op welk gebied je je moet concentreren.

Het is ook vermeldenswaard dat de wedstrijden voor het seizoen worden opgenomen om spelers aan te moedigen hun volledige potentieel te benutten. De opname zal starten vanaf patch 8.12 halverwege het seizoen tot heden. Dus als je een soort speler bent die trots is op de wereld van League of Legends-gameplay, laat je je dan niet verslaan door de andere gamers.

We kunnen niet wachten om een ​​uitdagender en intenser spel te zien in de League of Legends, omdat we deze nieuwe functie verwelkomen. Laten we eens kijken of u uw tegenstanders kunt verslaan of dat u die speler bent die tevreden is met dezelfde plek die u nu heeft. Als je klaar bent om het nieuwe statistiekentabblad te laten beginnen, begin dan met het stellen van je doel nu!

More posts