Hoe te betalen met Paysafecard

Beste oproepers! Hier ga ik u een korte handleiding geven over hoe u voor onze diensten kunt betalen met Paysafecard op onze site. De reden hiervoor is dat Paysafecard niet toestaat te betalen voor online gaming-services op hun platform, maar in het volgende ga ik je een manier geven om deze regel te omzeilen.

Er zijn momenteel twee manieren om met PSC te betalen. Als je uit Europa komt, moet je tijdelijk de betaling via Skrill kiezen.

1, Skrill – De aanbevolen manier

Je hebt een Skrill-account nodig om door te gaan met de onderstaande stappen. Hier kun je een account registreren, voor het geval je er nog geen hebt .

 1. Log in op uw account via de volgende link: https://account.skrill.com /wallet/account/login/
 2. Zodra u succesvol bent ingelogd, klikt u op 'Storten' in het linkermenu en selecteert u vervolgens Paysafecard. (KLIK HIER OM TE BEKIJKEN DE AFBEELDING)
 3. Vul het gewenste bedrag in en klik op "Volgende" (KLIK HIER OM ZIE DE AFBEELDING)
 4. U wordt doorgestuurd naar de website van Paysafecards om de storting op uw Skrill-account te voltooien. (U hebt geen PSC-account nodig om de transactie te voltooien).
 5. Zodra het geld met succes op uw Skrill-account is gestort, kunt u nu met uw saldo op onze website betalen. Selecteer G2A Pay aan het einde van het afrekenen en selecteer Skrill zodra je wordt doorgestuurd naar G2A.
 6. En je bent helemaal klaar! Uw bestelling zou in de volgende minuten in het ledengedeelte moeten verschijnen. Houd je inbox in de gaten!

2, G2A Pay ( NIET MEER BESCHIKBAAR )


Allereerst heb je een G2A Pay-account nodig om deze stappen te voltooien:

 1. Bezoek de volgende link: https://pay.g2a.com/panel/index
 2. Als je al een account hebt, log dan in. Als je er nog geen hebt, registreer het dan voor jezelf.
 3. Als u eenmaal bent ingelogd, klikt u in de navigatiebalk aan de linkerkant op "Fondsen toevoegen " (KLIK HIER OM DE AFBEELDING)
 4. Selecteer het bedrag dat u wilt toevoegen en voltooi het betalingsproces met PSC. (U moet een Paysafecard-account registreren om uw code te gebruiken voor het geval u er nog geen heeft).
 5. Zodra u de munten met succes aan uw G2A-portemonnee heeft toegevoegd, gaat u naar onze website, doorloopt u het afrekenproces en kiest u G2A als betaalmethode. Nadat u bent doorgestuurd naar G2A, selecteert u G2A Wallet als uw betalingsoptie en voltooit u de transactie.
 6. En je bent helemaal klaar! Uw bestelling zou in de volgende minuten in het ledengedeelte moeten verschijnen. Houd je inbox in de gaten!

Bedankt voor het lezen van deze handleiding en laat het ons weten als je problemen hebt met dit proces. We staan ​​altijd klaar om te helpen via live chat, e-mail en op Facebook!

More posts