Hoe u Hero's Health-punten kunt krijgen

Terwijl je het spel, Overwatch, speelt, moet je inzicht hebben in je spelstatistieken en voortgang. Door zowel uw statistieken als uw ontwikkeling te kennen, kunt u betere technieken verzamelen om uw spelprestaties te verbeteren. Ook al is je volledige inspanning voldoende om de punten van de gezondheid van je held te behouden. Het bekijken van uw gezondheidspunten in de loop van de tijd is een van de essentiële factoren die u moet doen bij het spelen van het spel. Het is omdat het zal onderscheiden of je voldoende gezondheidspunten hebt om de treffers van je tegenstander te weerstaan. De gezondheidspunten van je held zijn ook je teken als je in een korte periode wordt beschadigd of als een aanval van je vijand je raakt.

De gezondheidspunten van je held kunnen in de loop van de tijd veranderen vanwege de wapens en aanvallen van je tegenstanders. Aan de andere kant kunnen sommige situaties je ook kansen geven om je acties opnieuw te ondernemen en te helen. Binnen in het spel kunnen je gezondheidspunten worden onderscheiden door de witte balken die kunnen worden opgesplitst in stappen van 25 punten. Elke keer dat de gezondheidspunten van je held afnemen, wat ongeveer lager is dan 75 punten, zal je held zoveel pijn voelen. Bovendien kun je een bloedsmerige rode omtrek zien die zich op het spelscherm bevindt, en dit toont de gezondheidsstatus van je held. Je kunt ook veranderende geluiden horen wanneer je held de pijn uitdrukt die hij of zij voelt.

Als de gezondheidspunten van je held al op zijn, betekent dit alleen dat dit het juiste moment is om van held te wisselen. Daarna wacht je een paar minuten of uren totdat je held zijn kracht herstelt en je klaarmaakt om opnieuw te vechten in de strijd. Als de gezondheidspunten van je held echter met meer dan 75 punten zijn verbeterd, zal je held enige opluchting voelen, wat goed voor hem is.

In termen van HUD kun je de gezondheidspunten van je held bepalen in het onderste gedeelte van de linkerhoek bij het profiel van je gekozen held. Afgezien van HUD, kun je ook de status van andere gezondheidstypen van je held bepalen in verschillende kleurenbalken. De gele balk toont het pantser, terwijl de blauwgekleurde balk de schilden van je held vertegenwoordigt. Onthoud dat deze verschillende kleuren staven, het schild het eerst zal opraken wanneer de vijanden het beschadigen.

Het harnas zal eerst uitgeput raken voor de gezondheid na de uitputting van het schild wanneer het wordt beschadigd door de tegenstanders. Het pantser kan de vijf verschillende soorten schade van elke aanval blokkeren en kan tien soorten schade van de vijanden aan. Het is een nuttig hulpmiddel om beschermd te worden tegen vuurwapens, jachtgeweren en andere soorten krachtige en snelle gereedschappen.

En dat is alles. De gezondheidspunten van je held zijn al door ons besproken. En deze keer wordt aanbevolen dat je voorbereid bent voordat je vijanden je aanvallen.

More posts