Hoe u uw gedragsscore in Dota 2 kunt verhogen?

Het spelen van Dota 2 vereist je moet je op je best gedragen als je van het spel wilt genieten. Dota 2 rangschikt het gedrag van spelers op basis van de rapporten en complimenten die aan het einde van elke online wedstrijd worden verzonden. De ranglijst helpt bij het bevorderen van teamspel en discipline bij online spelers.

 

Online games brengen mensen samen met verschillende achtergronden. Sommige individuen geven er de voorkeur aan om hun vrienden te misbruiken en te beledigen tijdens het spelen, terwijl anderen respectvol spelen om het spel leuker te maken. De gedragsscore in Dota 2 probeert de prevalentie van slecht gedrag tijdens wedstrijden te reguleren. De rangschikkingssystemen rangschikken het gedrag en de houding van spelers tijdens wedstrijden tussen 1-10.000. Een daarvan is de laagste score die u kunt behalen, terwijl 10.000 de hoogste score is.

 

Belang van de ranglijstscore

 

De rankingscore helpt de computer bij het toewijzen van teamgenoten tijdens het spelen. Mensen met hoge scores, zoals 10.000, krijgen teamgenoten met een vergelijkbare score. Een speler met een hoge rating kan echter een teamgenoot krijgen met een extreem lage score, zoals 6.000. De situatie doet zich echter alleen voor wanneer andere leden in de wachtrij zeer lage scores hebben.

 

Gedragsscore helpt verminderen de wachtrijtijd voor spelers met hoge scores. Dota 2 geeft prioriteit aan spelers met hoge scores bij het zoeken naar teamgenoten voor online wedstrijden. Individuen met lagere scores staan ​​langer in de wachtrij omdat ze worden geïdentificeerd als een lage prioriteit.

 

Verbeteren Gedragsscore

 

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om uw gedragsscore te verbeteren

 

Stilte

 

De beste manier om je score verbeteren is door te zwijgen tijdens wedstrijden. Veel mensen verlagen hun scores vanwege meldingen van niet-ondersteunende of beledigende taal. Stil blijven verkleint de kans op een melding. Misschien vindt u het gemakkelijk om uw score te laten groeien, aangezien u na elk spel 10 gedragspunten krijgt. Dit is de beste strategie die spelers gebruiken om hun score snel te verbeteren.

 

Respect

 

Iedereen in de spel is van fundamenteel belang als je wilt dat je score groeit. Respect betekent beleefd zijn tegen iedereen tijdens het spelen. Teamgenoten houden van respectvolle partners die het spelen gemakkelijk maken. Je kunt deze strategie proberen als je niet wilt zwijgen tijdens het spel.

 

Positief Opmerkingen

 

Teamspelers houden van aanmoediging tijdens de wedstrijd. Je kunt proberen je teamgenoten te feliciteren na een succesvolle zet, of ze aanmoedigen als ze het verprutsen. Dergelijk teamspel levert veel complimenten op van andere teamspelers. Verder wordt je inbreng in het spel zeer gewaardeerd tijdens het spel, hoewel je geen leiderschapsdoel hebt. Vermijd klagen wanneer een van je teamgenoten een duidelijke kill of schot mist. Positieve opmerkingen halen het beste uit iedereen.

 

Be Plezier

 

Games moeten leuk zijn voor iedereen. Probeer een leuk persoon te zijn door gameplay te promoten en iedereen tijdens de wedstrijd te verzamelen. Door zo'n positieve spanning op te bouwen, kan iedereen het spel met je spelen. Aan het einde van het spel ontvang je complimenten van je teamgenoten.

 

Al met al heb je om te begrijpen dat iedereen menselijk is en dat mensen soms een zware dag hebben en stoom afblazen door online games te spelen. Probeer iedereen dienovereenkomstig te behandelen om uw gedragsscore te verhogen. Het gebruik van bovenstaande tips kan je zeker helpen.

More posts