Hoe u uw winstpercentage kunt verhogen in Overwatch

Elk spel kan als ingewikkeld worden beschouwd als je de ommekeer niet begrijpt en een idee krijgt over winnen. Het is mogelijk om voor een lange periode te spelen, maar het kan tijdverspilling zijn als je gewoon blijft spelen zonder te winnen. Dat gezegd hebbende, is het essentieel om een ​​winrate op te bouwen om succes te behalen. Denk altijd dat verliezen niet betekent dat je niet geweldig bent. Het impliceert dat er iets beters is dat u kunt doen om te verbeteren.

Denk aan de steunen en tanks. Deze helden zijn slechts enkele van de genegeerde personages in de gameplay, omdat de meeste spelers de voorkeur geven aan kills en skill shots vanwege de gedachte dat ze de uitdaging zullen voelen. Maar naarmate het spel populairder wordt, hebben we gemerkt dat de strategieën ook veranderen. Dat betekent dat de doelstellingen tegenwoordig meer in overweging worden genomen dan de moorden.

Tanks en ondersteuningen spelen een belangrijke rol in Overwatch. Ze bestaan ​​uit dynamische karakters met speciale taken. Gebruik de kennis van je teamgenoten om sprees te doden en kennis op te doen over hoe je het spel moet uitvoeren. Houd er rekening mee dat de moorden per personage en kaart verschillen. Je moet het potentieel van het personage gebruiken om je vaardigheden te maximaliseren en de tegenstander te bestrijden. Concentreer je op het deel waarin je uitblinkt als dat je kracht is. Als je goed bent in het maken van schade, gebruik dan wapens die je werk gemakkelijker en sneller kunnen maken.

Veel fotograferen. Profiteer van de oneindige munitie van wapens. Het betekent dat je niet moet inhouden wanneer je moet schieten totdat je het doelwit hebt geraakt. Het resulteert ook in het opladen van de ultieme wanneer je met succes een schade aanricht. Dat gezegd hebbende, je kunt zoveel schieten als je de kogels niet hoeft te verdienen wanneer je het nodig hebt, omdat het altijd beschikbaar is. Dit gebied is wat Overwatch onderscheidt van de andere gameplay.

We moeten er ook rekening mee houden dat de geluidseffecten van de vijanden luider zijn dan die van de teams. Overwatch heeft ook een unieke manier om zijn geluidseffecten te creëren, omdat elke gebeurtenis of gebeurtenis een duidelijk geluid heeft, waardoor je de een van de ander kunt onderscheiden. Dat stelt u in staat om te beslissen of u van plan bent hoe u gaat reageren. Om deze functie effectief te maken, moet je echt aandacht besteden aan de geluidssignalen, zodat je weet hoe je actie moet ondernemen wanneer dat nodig is.

More posts