Hoe u uw winstvoorwaarden in LoL in vier eenvoudige stappen kunt bepalen

Als het op League of Legends (LoL) aankomt, is het heel anders dan sommige PvP-spelkaarten, waaronder Shadowverse, Hearthstone en Magic the Gathering. PvP- en LoL-games hebben vergelijkbare kenmerken, inclusief de factoren die je onder controle hebt en degene die het onzekerheidselement bevatten dat je weinig tot geen kans hebt om te veranderen.

Je moet bijvoorbeeld de controle hebben over alle kaarten die je op je kaartspel hebt geplaatst voordat je een tegenstander zoekt en het spel start. Je zult een aanwijzing hebben in elke kaart die open was en proberen de kwaliteit van je kaarten te verbeteren voor je verwachte kaartspellen. Maar als je kunt "go-with-the-flow" in het spel tussen jou en je tegenstander, is alles niet onmogelijk om te gebeuren.

In termen van het spelen van League of Legends, heeft je 'deck' dezelfde functies als je hebt bij het kiezen van je snoeipagina's, kampioenspool en primaire rol. In termen van Champ Select heb je, ondanks het bereiken van de verbannen of automatisch ingevulde pool, een grote kans om de wedstrijd te winnen. Aan de andere kant, ondanks het maken van verzoeken of suggesties, had je geen controle over de decks die je medespelers kiezen.

Wat zijn winvoorwaarden?

De overwinningsvoorwaarde geeft de doelen of professionele doelen aan die je meestal bereikt, omdat ze de ideale manier zijn om het kampioenschap te bereiken. Het kan ook uw gids zijn door de hele methode. Na verloop van tijd kan uw winstvoorwaarde ook veranderen. Beschouw uw winstvoorwaarde als uw plan nr. 1, dat u de kans kan geven om plan nr. 2 en nr. 3 en meer te verzamelen.

1. Ken uw rol

Het kennen en begrijpen van uw rol wordt beschouwd als een van de meest essentiële stappen die u kunt nemen om uw winstvoorwaarde te bepalen, aangezien dit de belangrijkste factor is die u onder controle heeft. Voordat je het spel begint te spelen, heb je de vrijheid om je gewenste rollen te kiezen. Als het gaat om af en toe automatisch aanvullen, heb je het potentieel om te weten welk type game je graag zou willen spelen.

2. Bepaal uw kampioen

Ook al is het kennen van je rol een van de stappen die je zullen helpen om je winconditie te onderscheiden, uiteindelijk zal het bepalen van je kampioen degene zijn die bepaalt wat je gaat doen. Je kunt je kampioen evalueren door de vaardigheden en statistieken van verschillende kampioenen in het spel te bestuderen en te vergelijken.

3. Ken uw team

Als het in Hearthstone komt, kun je in totaal dertig kaarten kiezen om je gerangschikte ladderstapel te verzamelen. Welnu, in termen van League of Legends heb je de controle over de 6 verschillende kaarten omdat je bent opgenomen in een groep die bestaat uit 5 spelers.

4. Bepaal de spelstatus

De voorwaarden voor je team, kampioen en rol worden allemaal bepaald vóór het begin van het spel. Maar het is absoluut noodzakelijk om de staat van het spel te bepalen. Je kunt je spelstatus bepalen met verschillende factoren, waaronder item- en gouddifferentieel, objectieve controle en thee, schalen.

More posts