Hoe werkt het nieuwe Hearthstone-ranglijstsysteem?

Het enorme kaartspel van Blizzard heeft in korte tijd enorm veel veranderingen ondergaan. In een beperkte ruimte hebben we de Ashes of Outland-uitbreiding, een tiende klasse en frequente balanspatches ontvangen. Een andere belangrijke verandering die heeft plaatsgevonden, is het nieuwe classificatiesysteem. Het gerangschikte spel heeft een complete renovatie ondergaan en heeft geleid tot een aanzienlijke mate van verwarring onder spelers. We zijn hier om enig licht te werpen op deze verwarring en u alle informatie te geven die nodig is om te begrijpen hoe het nieuwe Heartstone-rangschikkingssysteem is opgebouwd.

 

< span style="font-size:12.0pt">Hoe werkt het?

 

"Standard" en "Wild" zijn de twee gerangschikte ladders in Heartstone. Het formaat van de "Standaard"-ladder bevat kaarten van alle uitbreidingen die de afgelopen twee jaar zijn uitgebracht. Deze omvatten de Demon Hunter-initiatiefset en de Classic- en Basic-sets. Het verschil tussen de "Standaard" en de "Wild" ladder is dat de "Wild" ladder een formaat heeft waarmee je kaarten uit elke set kunt spelen.

 

Het nieuwe rankingsysteem omvat nu vijf reguliere competities. Deze strekken zich uit van brons tot diamant met elk 10 rangen. Alle spelers die verder gaan dan Diamond One, gaan automatisch naar het League-niveau. Deze laag werkt op dezelfde manier als voordat het nieuwe klassementsysteem van Heartstone op zijn plaats kwam.

 

Een belangrijke verandering is dat nieuwe spelers de Apprentice League moeten doorlopen. Dit in tegenstelling tot voorheen, waar nieuwe spelers onmiddellijk in het reguliere klassementspel zouden springen. De nieuwe "Apprentice" League gaat van Apprentice 40 naar Apprentice 1. Deze competitie biedt klassieke pakketten binnen het beloningssysteem. Deze Classic-pakketten worden beschikbaar gesteld terwijl je je een weg baant door de competitie op verschillende mijlpalen.

 

Er zijn een paar verschillen tussen de Apprentice League in vergelijking met het reguliere klassementspel. Een belangrijk verschil is dat je geen sterren kunt verliezen en dat je het niet meer dan één keer hoeft te voltooien tijdens het spelen in de Apprentice League.

 

Je kunt een paar van het Classic-pakket ontvangen, evenals pakketten die beschikbaar zijn uit recente Heartstone-uitbreidingen terwijl je je weg baant van Apprentice 1 en Bronze 10.

 

< span style="font-size:12.0pt">Hearthstone gerangschikte sterbonus en strepen

 

Aan het begin van elke maand worden de rangen van alle spelers teruggezet naar Bronze 10 (het laagste niveau), waar spelers een nieuwe ladder krijgen om te beklimmen terwijl ze toegang hebben tot een sterrenbonus. Deze bonussen zijn actief vanaf de eerste dag van de nieuwe maand. Sterbonussen kunnen echter variëren, afhankelijk van de rang die je de maand ervoor hebt behaald. Hier vind je de minimale initiële sterbonussen die zijn gelabeld op rang:

 

  • Brons 5 tot Silver 10 is twee sterren
  • Zilver 5 is drie sterren< /span>
  • Gouden 10 is vier sterren< /span>
  • Gouden 5 is vijf sterren< /span>
  • Platinum 10 is zes sterren< /span>
  • Platinum 5 is zeven sterren< /span>
  • Diamond 10 is acht sterren< /span>
  • Diamond 5 is negen sterren< /span>
  • Legende is tien sterren

 

In elke rangorde tussen Brons en Diamant staan ​​drie sterren. Je ontvangt sterren als je wedstrijden wint en verliest één ster elke keer dat je in een wedstrijd wordt verslagen.

More posts
12 maart 2022

COD mobiel

COD mobiel betekent Bellen van dienst mobiel. Dit spel. Je moet weten hoe je deze game moet spelen, zodat je enig idee hebt hoe je deze Call of Duty-mobiel kunt spelen. Hoe speel je dit spel? Eerst mo...
Read more