Hunter-klasse in Destiny 2, wat je moet weten

Hunters is een klasse in Destiny 2, die ondefinieerbaar is. Wil je weten of dit de beste les voor jou is? Dan zullen de volgende ideeën je helpen. Het is de enige klasse die een typische springvaardigheid, drievoudige sprong en dubbele sprong heeft.

Het jagerspantser ziet eruit lichtgewicht met kenmerkende mantels waardoor ze er meer onderscheidend uitzien. Hoewel deze klasse teamgenoten niet geneest of beschermt, hebben ze Shadowshot Super, dat de getroffen vijanden kan verzwakken.

< span style="font-size:12.0pt">Jagersvermogen

Ontwijken – dat kan dubbeltik op de knop om gevaar te ontwijken en uit de weg te rollen. Het kan een begeleidend effect geven, afhankelijk van je keuze tussen Gambler's Dodge of Markman's Dodge. In Gambler's Dodge kun je de melee-vaardigheid opladen terwijl je in de buurt van de vijand ontwijkt. Aan de andere kant kan Markman's Dodge je handige wapen herladen met langzaam herlaadbare wapens zoals machinegeweren.

< span style="font-size:12.0pt">Supers

Hunters supers omvatten de volgende:

  • Boog: Boogstaf – Jagers kunnen boogstaf oproepen, die je kunt rondrennen. Het heeft ook een Whirlwind Guard-vaardigheid die inkomend vuur kan blokkeren terwijl je beweegt.

 

  • Void: Shadowshot – Het kan vijanden in de buurt vastbinden, wat kan vertraag ze en vermijd het gebruik van hun capaciteiten. Ze schieten een pijl en boog die anker produceert. Je kunt verschillende pijlen afvuren die schade kunnen aanrichten wanneer je op je vijand richt.

 

  • Solar: Golden Gun – Als je jagers als je klasse kiest in Destiny 2 kun je een pistool hebben dat je kunt gebruiken om verschillende zwaar beschadigde rondes af te vuren, zelfs op lange afstand. U kunt het aantal kogels kiezen. Je kunt er de voorkeur aan geven Way of Thousand Cuts in de lucht te lanceren en verschillende explosieve messen af ​​te vuren.

Jagers is een lot 2 klasse, dat zijn sluipende wezens. Ze kunnen zieke vurige revolvers slingeren en vallen zetten. Met jagers kun je kleinere vijanden uitschakelen. Je kunt ook de meeste schade in het spel aan met de Celestial Nighthawk exotische helm en Gunslinger super.

Jagers kunnen uw essentiële klasse om een ​​kampioen te worden in je Destiny 2-gameplay. Het kan je een superkracht geven die je vijanden kan verslaan. Als je ondertussen een klasse in Destiny 2 gaat kiezen, moet je ook rekening houden met enkele factoren, zoals hun uiterlijk, exoten en vaardigheden. Hun uiterlijk maakt ze onderscheidend. Je moet ook de vaardigheden controleren die je voor het spel kunt gebruiken.

Krijg je jagersklasse nu!

More posts