Internationale kansen op C9 met Perkz

Iedereen was verrast toen Perkz dit jaar naar C9 ging. G2-fans wilden dat hij bij Mikyx in de G2-botlane zou blijven, maar hij had een ander plan. In tegenstelling tot wat meestal gebeurt in de LEC, ging deze Europese speler niet naar een ander LEC-team nadat hij G2 had verlaten.

 

Met de overstap van C9 Nisqy naar FNATIC, was de middenbaan van de C9 beschikbaar voor een andere professionele speler. Die speler bleek Perkz te zijn. Omdat hij bijna zijn hele carrière als ADC speelde, twijfelden veel mensen toen C9 deze verandering aankondigde.

 

Gelukkig was Perkz het licht dat dit team nodig had om terug te gaan naar zijn gouden jaren. Het vermogen van deze speler om de middenbaan te domineren, gaf C9 de kans om naar Worlds te gaan nadat hij het een jaar had gemist. Nu is de vraag van iedereen: kan C9 de wereldtitel veroveren met Perkz?

 

Blijf deze pagina lezen om erachter te komen!

 

Wat maakt Perkz goed?

 

Als we willen weten of Perkz C9 kan helpen een wereldkampioenschap te behalen, moeten we weten wat deze speler maakt geweldig. Er zijn veel dingen waar Perkz in uitblinkt, maar het is zijn ervaring als ADC die hem anders maakt dan andere mid lanners.

 

Dat komt omdat het hem in staat stelt het spel vanuit een ander perspectief te spelen. Hoewel hij alles heeft wat een mid-lanner nodig heeft om op het hoogste niveau van LoL te spelen, voegt hij ook meer innovatieve plays toe aan de mix en probeert hij zijn team zoveel mogelijk te helpen.

 

De kampioenen die hij speelt, kunnen hem soms ook helpen. Hij speelt normaal gesproken meta-middenkampioenen zoals huurmoordenaars of controlemagiërs.

 

Hij heeft echter andere trucs om ons te laten zien. Omdat hij een ADC was, weet hij hoe hij alle schutters in het spel moet spelen. Dat is de reden waarom hij niet aarzelde om zo'n kampioen in de middenbaan te gebruiken.

 

Perkz' mid-Tristana vernietigt absoluut iedereen op haar pad. De kracht van deze kampioen stelt Perkz in staat om iedereen die tegen hem is te verwijderen. Dat veranderde veel games die moeilijk moesten zijn in gemakkelijke matchups.

 

Afgezien van Lucian, worden niet alle mid-lanners gebruikt om tegen schutters te spelen. Perkz kwam daar verandering in brengen. Toch heeft hij nog een lange weg te gaan als hij nog beter wil worden dan voorheen. Niemand mag minder dan uitmuntendheid van deze speler verwachten.

 

Kan Perkz werelden winnen met C9?< /span>

 

C9 had vorig jaar een moeilijke splitsing. Ze konden Worlds niet eens halen, wat veel van zijn fans teleurstelde. Perkz had echter wat het team zocht. Is het genoeg om werelden te winnen? Het is moeilijk te zeggen.

 

Dit is een geweldig team, maar de LPL- en LCK-kracht zijn vaak veel groter in internationale toernooien dan die getoond door Amerikaanse en Europese teams. Faker is dit jaar terug en hij is geen moeilijke tegenstander om tegen te spelen.

 

Er zijn andere spelers zoals hij in het toernooi. Showmaker, Doinb, Nisqy, Humanoid. Dat zijn allemaal namen van mensen die Perkz moet verslaan om wereldkampioen te worden.

 

Conclusie

 

Ook al is het een van de beste teams ter wereld, C9 heeft nog een lange weg te gaan als het wil om het kampioenschap te claimen. Perkz is daarbij een belangrijk onderdeel. Hij moet de beste mid-lanners ter wereld verslaan om het te bereiken. Kan hij het doen? We hopen het te zien.

 

Weet wat er kan gebeuren door naar de World-wedstrijden te kijken!< /span>

More posts
12 maart 2022

Wat is DOTA?

. Dota 2 is al populair geworden voordat die andere spellen werden uitgevonden. Het is verslaafd vanwege de prachtige graphics, personages en game-exploratie. Wat is een M.O.B.A.? Als je Dota gaat s...
Read more