Is NA nog steeds een belangrijke regio of een bejaardentehuis?

The League of Legends is een online teamgebaseerd strategiespel waarbij twee teams bestaande uit vijf machtige kampioenen het tegen elkaar opnemen om te proberen elkaars basis te vernietigen. De kampioenen beschikken over verschillende vaardigheden en capaciteiten die spelers moeten beheersen om het spel goed te kunnen spelen. Riot Games is de ontwikkelaar, uitgever en e-sportorganisator van dit epische spel. De game is geëvolueerd naar een e-sport.

 

Het e-sportevenement League of Legends World Championship voor het professionele League of Legends-wereldkampioenschap en een competitief toernooi worden jaarlijks gehouden. Het wordt gehost door Riot Games en is een build van elk seizoen van het spel. Locaties voor het toernooi worden gerouleerd over de verschillende landen en regio's. Het is een toernooi dat wordt gevolgd en geliefd bij veel spelers van het online spel.

 

< span style="font-size:12.0pt">Regionale ranglijst League of Legends

 

De competitieve toernooien van League of Legends zijn verdeeld in zes regio's: Europa, Noord-Amerika, Korea, Brazilië, China en Zuidoost-Azië. China leidt als de sterkste regio in de e-sportgemeenschap van League of Legends. Drie van hun teams staan ​​in de top 10, waarbij een van hun teams wereldwijd de toppositie inneemt. China nam de toppositie van de League over van de al lang bestaande grote Koreaanse dynastie die tot 2018 jarenlang de toppositie had ingenomen.

De League of Legends-kampioen Korea is de nummer twee van de sport met vijf internationale titels die in voorgaande jaren zijn gewonnen.

 

De derde positie wordt ingenomen door Europa, bekend als de koningen van het westen. In 2018 werden ze tweede in het toernooi.

 

Noord-Amerika staat wereldwijd op de vierde plaats en is het slachtoffer van veel internetgrappen over het niet beklimmen van de ranglijst van het League of Legends-klassement. De grappen gebruiken League of Legend-terminologieën met hele websites gewijd aan humor:

 

  • Waarom zijn Amerikanen zo slecht in League of Legends?- Omdat ze de torens niet kunnen verdedigen (upjoke.com).

 

  • Is NA nog steeds Een belangrijke regio of een bejaardentehuis?

 

Vijfde is Vietnam is echt gestegen en staat bekend om hun extreem agressieve vaardigheden en tactieken. Ze organiseren hun speler om een ​​meer strategisch spel te spelen en hebben altijd verrassingen bij de toernooien.

 

Azië-Pacific (Hongkong, Taiwan en Macao) bekleedt de zesde positie en toont een groot potentieel voor toekomstige toernooien.

 

Op de zevende positie staan ​​Rusland en het GOS. Ze hebben in het verleden grote regio's verrast met verrassende zetten.

 

 Ondanks dat Noord-Amerika niet de hoogste positie heeft bereikt, hebben ze een goede vierde positie, wat aangeeft dat ze potentieel hebben om in de toekomst te stijgen.

More posts