Is het mogelijk om van skin te veranderen voordat de Overwatch-game begint?

Hoera Overwatch-spelers! Het nieuwe jaar is aangebroken en natuurlijk zijn er ook updates over je favoriete gameplay! We weten allemaal dat Overwatch momenteel een van de meest gewilde games is, omdat het een overvloed aan outfits biedt waar de gamers van kunnen genieten. En nu is er nog een verrassende functie toegevoegd om je nog meer te verleiden!

Dit jaar van de hond konden de ontwikkelaars van Overwatch een nieuwe optie toevoegen waarbij spelers de skin van hun personage kunnen veranderen voordat de wedstrijd begint. Het is aangevraagd door veel enthousiaste fans en gelukkig heeft Blizzard ons verzoek ingewilligd!

Samen met deze update merkte Blizzard ook op dat deze optie alleen aan het begin van de wedstrijd moet worden gedaan. Ze hebben geen manier gevonden om het midden in het spel te laten gebeuren om een ​​onderbreking in de wedstrijd te voorkomen. Ze willen voorkomen dat spelers langer wachten terwijl de andere deelnemer te veel tijd neemt om te beslissen welke outfit hij voor zijn personage wil hebben.

Deze nieuwe functie werd al op 8 februari gelanceerd en veel spelers genoten er al van. Het kan worden geactiveerd door het scherm "Assemble Your Team" in te stellen. Het is gemakkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk om verwarring bij de gebruikers te voorkomen. Zorg ervoor dat je dit voor het begin van de wedstrijd doet, want je krijgt geen optie om het midden in het spel te doen. Neem dus zo vroeg mogelijk een besluit.

Een ander opwindend nieuws is dat er een nieuwe kaart in Thailand is toegevoegd aan het evenement. Het is een speciale omdat het exclusief is gemaakt voor Capture the Flag. In de geschiedenis van Overwatch is dit de eerste kaart die is gemaakt voor Capture the Flag en enkele nieuwe skins, waaronder Widowmaker, Genji, Hanzo, Pharah, McCree en Mercy. Deze outfits maken deel uit van de legendarische set.

Ook beschikbaar zijn nieuwe cosmetica zoals sprays en overwinningshoudingen die de gameplay zeker naar een intens niveau zullen tillen. Het maakt de ervaring leuker en leuker. Dit jaar heeft ons veel verrassingen opgeleverd en we kunnen niet wachten op meer aankomende updates naarmate de tijd nadert. De collectie groeit en er is nog veel meer om te laten zien. Blizzard neemt inderdaad geen pauze als het gaat om het verbeteren van hun games en hun functies.

More posts