Is smurfen toegestaan ​​in League of Legends?

Smurfen is een populaire term geworden onder de LoL-gemeenschap. Deze trend heeft altijd gemengde meningen gehad over de vraag of het in het spel moet worden toegestaan ​​​​of niet. Hoewel dit niet voor elke speler gevolgen heeft, kan het zeker een nadeel zijn voor beginners die net beginnen te wennen aan de mechanica van het spel.

 

Er zijn echter veel manieren om te smurfen. In milde gevallen is het gewoon gedaan om een ​​secundair account te hebben. In andere gevallen gebruiken mensen die accounts om ze te verkopen/verhandelen, wat een probleem is. In dit artikel gaan we in op smurfen, waar het uit bestaat en of het is toegestaan ​​of niet in League of Legends.

 

Wat is smurfen?

 

Voordat we beginnen, moeten we weten wat smurfen is en hoe het problemen kan veroorzaken met LoL-spelers. Smurfen verwijst naar een high-ELO (of high-level) speler die een tweede account aanmaakt om een ​​game te spelen. In die zin zou deze zeer bekwame speler het opnemen tegen beginners die niet helemaal bekend zijn met het spel, wat een ernstig nadeel kan veroorzaken.

 

Er zijn veel redenen waarom mensen smurfen; sommige zijn acceptabel, terwijl andere door de gemeenschap niet als eerlijk/legaal worden beschouwd. De meeste spelers die gaan smurfen, spelen met lage vrienden of testen nieuwe kampioenen zonder enige stress. Er zijn echter andere spelers die smurfen doen met de bedoeling de spelervaring van andere mensen te verpesten.

 

Last but not least zijn er een aantal spelers die smurfen met de bedoeling het nieuwe account te verkopen/verhandelen voor iets anders. Dit is de meest controversiële vorm van smurfen, en zowel de community als de ontwikkelaars zijn hier tegen.

 

Zijn er consequenties aan smurfen?

 

Smurfen zelf is niet verboden in LoL omdat het niet in strijd is met het spelbeleid. De ontwikkelaars hebben echter verklaard dat er mensen zijn die deze activiteit met kwade bedoelingen uitvoeren, wat de ervaring voor nieuwe spelers kan verpesten. Als een smurfenspeler voortdurend wordt gerapporteerd voor verdriet of giftig gedrag, kan hij tijdelijk of voor onbepaalde tijd worden verbannen.

 

Aan de andere kant, als iemand een smurfspeler betrapt op het verkopen of verhandelen van een account en dit meldt, kan de speler permanent uitgesloten worden van het spelen. Houd er rekening mee dat Riot niet echt kan detecteren of iemand een smurfaccount heeft, dus de enige manier om verbannen te worden is als iemand anders dat account meldt.< /p>

 

Wat denkt de gemeenschap?

 

Zoals eerder gezegd, zijn er gemengde meningen over het al dan niet toestaan ​​van smurfen in League of Legends. Sommige gebruikers beweren dat smurfen niemand pijn doet zolang ze zich niet bezighouden met giftig gedrag. Toch stellen sommige andere gebruikers dat een smurfenaccount de game-ervaring van een nieuweling volledig kan verpesten omdat ze verpletterd worden door een meer ervaren speler.

 

Conclusie

 

Het korte antwoord op de vraag "Is smurfen toegestaan ​​in League of Legends?" zou zijn: Ja! U kunt een secundair account aanmaken wanneer u maar wilt. Of het nu is om met vrienden te spelen, nieuwe kampioenen te testen of gewoon te spelen zonder de stress van de gerangschikte games, smurfen is een gangbare praktijk onder LoL-gebruikers.

 

Als je van plan bent Zorg er bij het aanmaken van een tweede account voor dat je dit niet doet met de bedoeling de ervaring van iemand anders te verpesten, want giftig gedrag en verdriet kunnen worden bestraft door Riot.

More posts