Je geheime sleutel om een ​​level omhoog te gaan in Fortnite: Battle Royale

Als je een beginner bent, kun je gemakkelijk overweldigd raken door het levelsysteem van Fortnite: Battle Royale. Het is essentieel dat je doorgaat naar het seizoensniveau, zodat je ervaringspunten of XP kunt verdienen. Als je verder gaat, kun je door naar elk seizoensniveau te gaan Battle Stars verdienen. Je kunt deze Battle Stars gebruiken om je Battle Pass te verbeteren. Als je dit doet, kun je verschillende soorten cosmetische items ontgrendelen. Dat betekent dat je je best moet doen om je rang te verhogen, zodat je beloningen verdient en nieuwe niveaus van de pas bereikt.

Als je graag prachtige skins wilt hebben die je personage een andere look en feel kunnen geven, is de aanschaf van de Season 6 Battle Pass de geheime sleutel. Het is één ding dat u zeker EXP-voordelen zal opleveren. Aan de andere kant, als je het niet kunt kopen, moet je je niveau verhogen door de uitdagingen te voltooien en natuurlijk het spel te winnen.

Ervaringspunten spelen hierbij een cruciale rol. Het bepaalt of u in aanmerking komt om naar het volgende niveau te rangschikken. Een van de beste manieren om XP te verdienen, is door deel te nemen aan een wedstrijd en je moet ervoor zorgen dat je het volhoudt in het spel. Dat wil zeggen, je moet voorkomen dat je wordt verslagen door je tegenstander. Zodra je het hogere niveau bereikt, verdien je tegelijkertijd meer XP.

Je ontvangt ook bonussen afhankelijk van het aantal kills dat je hebt kunnen behalen. Zodra je een mijlpaal bereikt op de Battle Pass, krijg je recht op een bonus XP-modifier die wordt toegevoegd aan de punten die je verdient. Het is ook een uitstekende methode om meer dan het dubbele te verdienen en veel prikkels te krijgen als je doorgaat naar de hogere niveaus. Dat zal je ook leiden naar premium toegang tot Epis-skins.

Je kunt ook de wekelijkse uitdagingen voltooien als je extra XP wilt verdienen en je score wilt verbeteren. De punten die u verdient, worden automatisch opgeteld bij uw bestaande punten, waardoor uw rang ook stijgt. Elke week heeft een nieuwe uitdaging, wat betekent dat je wisselende taken krijgt met als doel de vijandelijke spelers met een wapen te doden. Daar ga je dan! We hebben effectieve en gemakkelijke manieren voor je onthuld om je rang sneller te verhogen. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

More posts