Je vaardigheden beheersen in PUBG Mobile

PUBG of de speler Unknown's Battle Grounds is ook een van de meest populaire online games in de digitale wereld van vandaag. Via PUBG Mobile kun je van het spel genieten op je iPad, iPhone en Android-apparaten. De PUBG Mobile-game is een uitdaging, dus je moet je vaardigheden beheersen om de laatste man te zijn die overeind blijft.

Om het beste te maken van je PUBG Mobile-game, overweeg dan de volgende technieken:

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Draag altijd je helm 

Het is essentieel om draag altijd uw helm. Als er schade aan uw helm is, moet u deze vervangen door een nieuwe. U kunt de voorkeur geven aan een helm van niveau 2 voor betere bescherming tegen Kar98K-headshots.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Gebruik in plaats van medische kits verbandmiddelen als u tijd heeft

U kunt de voorkeur geven aan overtollige verbanden afgezien van med-kits als je niet in een vuurgevecht bent. Hoewel het meer tijd kost om je te genezen, is het nog steeds nuttig wanneer je het het meest nodig hebt.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Gebruik de derde persoon

Als u de derde persoon, je zult een glimp van je omgeving opvangen zonder bang te zijn om jezelf bloot te geven. Met een third-person camera kun je rond de bomen en over de muren kijken terwijl je nog in dekking bent.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Gebruik trappen als uw kampeerplek

De trap kan een goede kampeerplek. Ondertussen is het ook een gevaarlijk gebied voor spelers die bijgebouwen ontruimen. Als je bovenaan de trap staat, kun je de vijanden duidelijk zien.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Pas op voor overtredende trappen

Als je spelers aanvalt die zich in het gebouw verstoppen, kijk maar uit want ze kunnen bovenaan de trap gaan zitten.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Dood neergehaalde spelers niet onmiddellijk  

Als je eenmaal hebt neergeslagen een vijand, je moet ze niet meteen doden. Als ze beginnen weg te kruipen, kun je ze om waardevolle informatie vragen. Dood de speler als hij achter dekking kruipt.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Gebruik wapens die van toepassing zijn op uw situatie

Let op dat u moet wapens gebruiken die van toepassing zijn op uw situatie. U kunt bijvoorbeeld een jachtgeweer of SMG gebruiken als u zich in een gebouw bevindt. Aan de andere kant kun je een aanvalsgeweer gebruiken als je buiten bent.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Gebruik uw voertuig nooit als dekking

Je kunt aanwezig zijn op risico als u uw voertuig als dekking gebruikt. Je vijand kan je voertuig neerschieten en beschadigen. Het kan exploderen, wat mogelijk je personage kan doden.

Met deze tips, je kunt je vaardigheden onder de knie krijgen in PUBG Mobile. Ondertussen heb je ook meer geduld nodig om het beste uit je spel te halen.

More posts
22 mei 2022

Overwatch 2 is hier!

Nadat het team achter Overwatch een tweede versie van de game aankondigde in 2019, hebben mensen er op zitten wachten. Het is eindelijk zover, en dit artikel vertelt je wat je erover moet weten! &nb...
Read more