Klassengids van Overwatch

Dit bericht is de moeite waard gelezen door zowel de beginnende als ervaren spelers van Overwatch. Dit is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar manieren om hun spel te verbeteren of een nieuwe rol op het slagveld te leren.

De Overwatch zal je vier verschillende rollen of klassen, namelijk Support, Tank, Defensive en Offensive. Elk van de genoemde klassen heeft zijn doel of rol binnen het team, inclusief plukken, tanken, genezen, porren en vele andere.

In deze handleiding wordt je leert belangrijke dingen over de vier lessen. Deze omvatten de helden in elke klasse en de meest effectieve technieken die je kunt gebruiken om je spel te optimaliseren. Afgezien daarvan leer je ook de manieren die je moet volgen om je volledige vaardigheden en capaciteiten te verbeteren.

< span style="font-size:14.0pt">Aanstootgevend

De tekens in deze klasse zijn; Genji, Doomfist, McCree, Tracer, Pharah, Sombra, Solider:76 en Reaper. De genoemde helden delen dezelfde doelen. Deze omvatten het beveiligen van moorden, het opruimen van een doel en een extreme pijn in de kontvijand zijn. Aan de andere kant bedenken ze hun eigen kenmerken, waardoor ze een plezierige en effectieve held zijn.

< span style="font-size:14.0pt">Defensief

De helden en personages die zijn opgenomen in de defensieve klasse zijn Widowmaker, Torbjorn, Mei, Junkrat, Hanzo en Bastion. Deze klasse wordt beschouwd als de hoogste algemene schadeklasse. Ze staan ​​bekend omdat ze dezelfde doelen hebben, namelijk het beschermen van de doelen en de gebieden tegen hun vijanden. Dit wordt gedaan door verschillende inzetbare vallen en vallen te plaatsen, zoals de gifmijn van Widowmaker, Steel Trap of Junkrat en de torentjes van Torbjorn.

Deze karakters spelen de beste op het slagveld. Dit komt doordat ze op het juiste moment staken. In tegenstelling tot de eerste klasse, kan deze klasse een kleine beweging uitvoeren met een hogere gezondheidspool.

< span style="font-size:14.0pt">Tank

De helden die in deze klasse zijn Zarya, Winston, Roadhog, Reinhardt, Orisa en D.Va. Al deze helden worden beschouwd als het belangrijkste onderdeel. Het kan moeilijk zijn als je deze klasse gaat spelen als er een held ontbreekt. Het komt ook met twee verschillende tanks. De defensieve tanks en de offensieve tanks.

< span style="font-size:14.0pt">Ondersteuning

Er zijn zeven helden opgenomen in de laatste les. Dit zijn de Brigitte, Moira, Zenyatta, Symmetra, Mercy, Lucio en Ana. Deze klasse wordt door velen onderschat. Maar ondanks dat ze zwak zijn in de ogen van anderen, is deze les erg belangrijk. Dit staat bekend als het raamwerk van het team. Zij zijn degenen die het belangrijkste werk hebben om de schade van uw team te herstellen. Dit betekent alleen dat ze de reden zijn waarom je doorgaat met vechten in het spel.

Hopelijk heb je begreep al het belang en de verschillen tussen elke klas. Als je deze klasse op de juiste manier gaat gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je een grote kans maakt om je strijd tegen je tegenstanders te winnen.

More posts