League of Legends paaseieren

League of Legends bestaat al meer dan tien jaar, waardoor de ontwikkelaars voldoende tijd hebben om met nieuwe functies te experimenteren. Riot Games doet fantastisch werk door hun waakzame fanbase bezig te houden door paaseieren in het zicht te verbergen, of het nu gaat om slimme grappen of speciale ontmoetingen.

Hier zijn enkele League of Legends-paaseieren waar zowel nieuwe als oude spelers blij van kunnen worden.

LS is vereeuwigd door zijn favoriete in-game item

LoL-contentontwikkelaar Nick "LS" De Cesare, een recente toevoeging aan de game, heeft nu zijn eigen paasei in de game met zijn favoriete object.

Riot Games maakte van Liandry's verkoper een sleutelwoord voor het item vanwege zijn fervente toewijding aan Liandry's Torment. De nieuwste versie van het item, Liandry's Anguish, zou moeten verschijnen als je de winkel controleert op "laatste schaduw" (de originele in-game naam van LS).

Verrassend genoeg verschijnt Morellonomicon, de tegenhanger van het item, ook als het tweede item, ter herdenking van de langlopende controverse tussen de twee magische objecten.

Rylai's Scepter is vernoemd naar een personage in Dota

Fans kunnen hun hooivorken pakken ter verdediging van League of Legends of Dota 2 in het debat over wat de betere pc-MOBA is; niemand kan echter ontkennen dat LoL veel te danken heeft aan de originele Defence of the Ancients (DotA)-game.

League of Legends heeft een paasei dat is opgedragen aan een van DotA's iconische dragers in het item Rylai's Crystal Scepter, dankzij ontwerpers zoals Steve "Guinsoo" Feak, die ook DotA: Allstars heeft gemaakt.

De voornaam van de Crystal Maiden is Rylai, en ze is een ondersteunend personage dat bekend staat om haar krachtige op ijs gebaseerde uitschakelingen en vertragingen. De unieke Rimefrost-passief van de Crystal Scepter, die is opgedragen aan de held, doet zijn naam eer aan door eenheden te vertragen die zijn getroffen door vaardigheidsschade.

Leona's vreemde zwakte

Nog een paasei, dit keer in de vorm van een cosmetische buff die om Leona's passieve zonlicht past.

Door Leona's gebruik van de kracht van de zon om bondgenoten meer schade aan te richten, lopen kampioenen die een zonnebril dragen in het geheim -1 schade op door elke vorm van schade door zonlicht.

Terwijl het slimme paasei werkt op standaard kampioensskins zoals Vayne, heeft Riot er alles aan gedaan om exclusieve skins op te nemen, zoals de Commando-skinlijn en Surfer Singed om spelers te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Caitlyn en Vi hebben een geheime verbetering

Caitlyn en Vi, als Piltovers beste misdaadbestrijders, hebben een handig paasei in de vorm van een in-game buff.

Als je de politie in een game zet, zou je moeten worden begroet met een unieke deskundige met de korte definitie van 'Piltover's Finest'. Volgens communityforums geeft de buff elk van hen nog een goud wanneer beide kampioenen samenwerken om een ​​verwijdering te scoren.

Het lijkt misschien niet veel, maar het is een charmante motivatie voor de Piltover-bende om een ​​aantal achtervolgingen op de Rift te plannen.

More posts