League of Legends, tips voor nieuwe gamers

Het beste spel spelen voor League of Legends vereist vaardigheden en geduld. Ben jij een nieuwe gamer van dit populaire spel? Maak je geen zorgen meer, want dit artikel zal je helpen. Je kunt een hoog entertainmentniveau ervaren met de game als je de volgende tips kent:

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Consistent boeren tijdens het spel

Als je het druk hebt in de middelste en latere fasen van het spel vergeet je misschien minions te boeren. Zorg ervoor dat je tussen deze activiteiten door werkt, want het is gemakkelijk voor je vijanden om je torentjes te overweldigen als je geen rijstrook in de gaten houdt.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Plan over de items die je gaat kopen voordat je het spel start

Als je een newbie op League of Legends, moet je een idee hebben van de items die je gaat kopen voordat je het spel start. Bovendien moet u ook de kosten van de artikelen kennen.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Kies je favoriete personage en ontvang een gids voor hen

Er zijn verschillende tekens voor League of Legends. Je moet dus goed worden begeleid om kampioenen te bouwen. Je moet bekend zijn met hun functies en verantwoordelijkheden. Daarmee kun je een succesvolle speler worden en genieten van een spannend en vermakelijk spel.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Je moet genoeg tijd hebben om een ​​volledig spel te spelen

Enkele wedstrijden van League of Legends kan 30 tot 45 minuten duren. Soms kan het meer dan een uur duren, dus je moet genoeg tijd hebben om de volledige games te spelen. Als je de game start, is er geen pauze, dus je moet bereid zijn om de hele gameduur te besteden. Het is ook noodzakelijk om mogelijke afleidingen die tot kritieke fouten kunnen leiden, weg te werken.

Als u een schema op het werk of op school, kun je beter niet aan het spel beginnen. Als u het spel dus niet afmaakt, kunt u de kans van uw teamgenoten om te winnen verkleinen. Het kan ook leiden tot straffen waarbij je een bepaalde periode kunt wachten voordat je het spel opnieuw speelt.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Blijf in contact met uw team

U moet communiceren met uw team om meer kansen te hebben om te winnen. Je kunt je team vertellen of je vijand op hun baan mist.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Leer de taal van het spel

Als je een beginner in League of Legends, moet je de taal van het spel kennen. Hiermee kunt u tijd besparen en u concentreren op het competitiever zijn in uw spel. Enkele van deze sleuteltermen zijn CS voor Creep Score, Gank, een afkorting voor 'Gang Kill' en meer.

Waar wacht je nog op voor? Begin nu je reis met League of Legends!

More posts