League of Legends

League of Legends is een competitieve online videogame waarin RTS is gecombineerd met de RPG-elementen. Het heeft twee teams met verschillende en unieke stijlen, vaardigheden en krachten. Het kan je een eindeloos spel bieden.

Head-to-head-gevecht

Tijdens de onderlinge strijd combineerde je strategisch denken zodat je gemakkelijk vijanden kunt verpletteren.

Strategiseren

Terwijl je van het spel geniet, heeft League of Legends zijn eigen technologie en kwaliteitsborging om te matchen met de verschillende concurrenten.

Vecht met eer

Het kan een competitie zijn als je speelt, maar vecht altijd met eer omdat je een speciale onderscheiding voor sportiviteit hebt gekregen.

De meeste kampioenspersonages van League of Legends:

  1. Pantheon

Pantheon kan gemakkelijk elk voordeel aan het begin, midden en zelfs aan het einde van het spel benutten. Hij is een van de belangrijkste bedreigingen tijdens de laning-fase. Zijn vermogen om te schieten kan zijn tegenstander gemakkelijk beschadigen. Hij kan inkomende aanvallen agressief blokkeren.

  1. Darius

Darius staat bijna bovenaan de lijst, omdat spelers gekneusd moeten worden met waanzinnig vaardigheidspotentieel. Zijn meeste vermogen en kracht liggen in het uitbuiten. En door aan te vallen, kan het een effect van bloed toevoegen aan de vijanden. Wanneer Darius beschadigd raakt, kan hij gemakkelijk herwinnen of opnieuw aan de macht komen door bonusbeloningen te krijgen. Het is meestal gebeurd tijdens de eerste laning-fase.

  1. Jax

Hij is de weerspiegeling van langzame en gestage carry vanwege zijn schaalvooruitgang. Hij is misschien moeilijk te starten, maar eenmaal midden in het spel kan hij zijn tegenstander gemakkelijk verslaan met 1v1-teamgevechten. Hij kan echt dat Monster als hij terugkrijgt en aanvalt meedogenloos de vijanden aanvallen. Het heeft alle kracht om de kracht van zijn vijand in slechts enkele seconden te gooien en te ontladen.

  1. Nasus

Een angstaanjagende kampioen, maar vooral zijn Siphonibg Strikes-kracht zit vast in de vroege stadia van het spel. Hij heeft gemakkelijk toegang tot de potentiële schade waar hij de vijand zal neerschieten. Het kan soms moeilijk zijn tijdens de laning-fase omdat hij die kleine volgelingen niet kan targeten, maar in het midden van het spel kan hij het beste personage zijn dat je kunt kiezen.

  1. Katarina

Is lange tijd een bedreiging geweest in League of Legend. Ze heeft de mogelijkheid om een ​​sneeuwbal te maken in het vroege spel. Een geweldige vaardigheid is haar mobiliteit, waardoor ze de doelmissies kan overslaan. Hij kan tussen het teampersonage staan ​​nadat hij veel vijanden heeft verslagen.

More posts