Maak kennis met de beste Hearthstone-lessen!

Je wilt er zeker van zijn dat je het meeste uit al je games haalt. En dit betekent ook het kiezen van de perfecte klas in Hearthstone. Hoe te beginnen? Hier hebben we tien van de beste keuzes opgesomd die je nu kunt gebruiken!

In Hearthstone bepaalt de klasse alleen de capaciteiten en krachten van een held. Het is ook de meest invloedrijke factor bij de selectie van het deck. Elke held staat voor een uniek karakter met zijn portret, geluid en persoonlijkheid. Hoewel, hun klasse identificeert hun Heldenkracht.

Zonder verder oponthoud, hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte klassen die u ook kunt gebruiken in uw volgende Hearthstone-wedstrijd.

1. Druïde

Dit blijven de sterkste klassen van Hearthstone. Het hangt sterk af van de poelen van boswezens en magie van enorme, wilde beesten. De toolbox stelt je in staat om van verdediging naar agressie te draaien. Het staat bekend om het hebben van enkele van de grootste klasse minions, waaronder Ancient of War en Ironbark Protector.

2. Jager

Hier hebben minions van het Beest-type de voorkeur met verschillende unieke beesten die toegankelijk zijn. Er zijn ook veel kaarten zoals Houndmaster en Starving Buzzard. Hij gebruikt zijn wreedheid, humor en hordes beesten die met hen vechten om de tegenstander te verslaan.

3. Priester

Voor het verslaan van vijanden balanceert Priest schaduwmagie en heilig licht. Het is afhankelijk van krachtige spreuken om het resultaat van een gevecht te controleren.

4. Paladin

Een goed afgeronde Hearthstone-klasse, Paladin richt zich op minions en het beperken van het vermogen van je vijand om hun eigen te gebruiken. Paladins ondersteunen hun volgelingen door middel van genezing, goddelijke schilden en buffs. Overwinning wordt waarschijnlijk behaald door volharding en kracht.

5. Rouge

Door zich in de schaduw te kunnen verstoppen, heeft Rouge een perfecte kans om toe te slaan. Behendig en stiekem. Het heeft het onderscheidende vermogen om kaarten te trekken, te bouwen en te plunderen om veel synergieën te genereren en uit te voeren.

6. Magiër

Meesters van vuur, vorst en geheimzinnigheid. Magiërs beschikken over verschillende vaardigheden, zoals een sterke spreuksynergie, stoppen de schadelijke spreuk of vijand in de sporen, voeren verschillende magische geheimen uit om de effecten van de tegenstander te herstellen, zichzelf te verdedigen tegen mogelijke schade en meer.

7. Krijger

Als het op het slagveld aankomt, presteren Warrior-klassen verbazingwekkend. Ze integreren wapens, volgelingen en bepantsering om de vijanden te vernietigen. Taunt en Rush worden door de minions gebruikt om de gevechtsstroom te beheersen.

8. Sjamaan

Sjamaan staat bekend als de meester van de elementen. Natuurlijk kan hij niet zo snel grondstoffen produceren als een Mage, maar hij kan zijn Mana-kristallen door bliksem overbelasten.

9. Tovenaar

Als je het hebt over overweldigende tegenstanders, zijn Warlocks heel graag bereid hun kaarten, volgelingen en leven op te offeren. Het heeft het intrinsieke vermogen om kaarten te trekken met als doel de macht te laten floreren.

10. Death Knight

Dit is een speciale Hearthstone-klasse zonder bijbehorende verzamelkaarten, heldenkrachten of helden. Arfus en The Lich King produceren liever Death Knight-kaarten. Er wordt aangenomen dat zijn vaardigheden veel krachtiger zijn dan die van andere klassen.

Elke Hearthstone-klasse is onnavolgbaar. De meeste hebben hun individuele mechanica, zoals Rogue's Combo of Shaman's Overload. Sommige hebben hun eigen smaak, zoals Paladin en zijn volgelingen of Hunter en zijn beesten.

More posts