Manieren om je prestaties bij League of Legends te verbeteren

Ik weet waarom je dit artikel nu leest, het is omdat je wat tips nodig hebt om je prestaties bij het spelen van League of Legends te verbeteren.

Poort doorsturen

De term "port forwarding" verwijst naar het niet controleren van uw router elke seconde van het datagebruik dat uit en in uw pc of computer komt. Elke router heeft unieke kenmerken. Het is dus aan te raden om op zoek te gaan naar een betrouwbare en vertrouwde.

Tweak Windows 7

Het wijzigen van uw Windows 7 kan een van de beste stappen zijn die u kunt doen om het niveau van uw spelprestaties te verbeteren. Het aanpassen ervan zal wat tijd vergen, maar nadat u het hebt voltooid, zal uw hele pc of computer sneller werken dan u denkt. Hoe doe je dit?

Pas uw laptops of energieschema aan – klik op het pictogram Energiebeheer of het batterijteken op uw configuratiescherm en verander dit in "Hoge prestaties".

Pas uw geluiden en effecten aan – zoek de term "Prestaties" in uw zoekbalk en klik op "Het uiterlijk en de prestaties van Windows aanpassen". En zoek naar het vak met het teken 'Aanpassen voor de beste prestaties'. Ga daarna naar het tabblad "Geavanceerd" en zorg ervoor dat u de "Programma's" al hebt aangevinkt. En maak uw achtergrondkleur in "Personalisatie" die u kunt doen wanneer u uw bureaublad aanraakt. Ga naar het Configuratiescherm, zoek naar "Geluid" en kies "Geen geluiden".

Wees de vriendelijkste speler in de spelomgeving

Om je gameprestaties te verbeteren, moet je de vriendelijkste speler in de League of Legends-gameomgeving zijn. Maar het betekent niet dat je veel complimenten moet geven aan je medespelers. Maar u kunt de vriendelijkste speler zijn als u degene bent die de ruzie tussen de twee verschillende spelers verbreekt. Wanneer iemand een goede baan creëert, vertel hem of haar dan dat het een "goed werk" is. En als er iemand is die niet weet hoe hij het spel moet spelen, leer het hem of haar dan. Deze gebeuren meestal in de Silver en Bronze Leagues. Je kunt ze uitleggen hoe ze hun gameplay kunnen verbeteren. Je kunt ze vertellen: "Begin niet te trollen; door dat te doen, verpest je het spel voor ons allemaal." “Je koopt het verkeerde artikel; dit is het item dat je moet kopen.” 'Alsjeblieft, ga je toren knuffelen. We zullen proberen moorden te plegen en je baan daarna over te nemen.'

Wees geen hebzuchtige moordenaar, concentreer je gewoon op je speldoelen

Dit is de belangrijkste tip die je moet weten als je League of Legends speelt. Maar toch, er zijn veel spelers die meestal de verkeerde doen. De meeste LoL-deelnemers sterven alleen maar om meer moorden te hebben in vergelijking met de andere spelers. Maar als gevolg van hun hebzucht zullen ze, in plaats van hun tegenstanders te doden, onmiddellijk sterven. Je moet dus bepalen welke dingen je moet doden. En dit kunnen de volgelingen, kampioenen, torens en nexus zijn.

More posts