Maximaliseer uw DOTA 2-ervaring met deze vaardigheden

Dota 2 is een van de beste online games van vandaag, met miljoenen spelers over de hele wereld. Als je je ervaring met het spelen van Dota 2 wilt maximaliseren, zijn hier de dingen waar je aan moet denken.

< span style="font-size:12.0pt">Gouden landbouw

Belangrijke items ophalen sneller is in Dota 2, is goudteelt van tevoren van vitaal belang. Meer goud, je hebt de meest krachtige en geweldige die je held is. Haal daarom goud om je vijand te verslaan. Onthoud altijd dat zelfs als je nieuw bent in dit spel en je de benodigde items hebt, het winnen van het spel eenvoudig is.

< span style="font-size:12.0pt">Ontvang de laatste hit< /span>

Ben jij een van de vele Dota 2-spelers die het moeilijk vinden om de laatste hit te krijgen? Maak je geen zorgen meer, want het is gemakkelijk uit te voeren. Houd de ALT ingedrukt of druk erop om een ​​rij helden, griezels en gebouwen te zien. Als je vijand een lage levensbalk heeft, sla hem dan. De laatste slag beloont je golf en ervaring voor je held. Een laatste treffer krijgen is ook een slimme manier om buiten het bereik van het team van de tegenstander te blijven.

< span style="font-size:12.0pt">Teamwerk

In veel soorten games, teamwork is belangrijk om het spel te winnen. In Dota 2 is teamwerk essentieel om vijanden uit de weg te ruimen. Jezelf aanpassen is essentieel, dus alles gaat op de juiste manier. Probeer bij het vernietigen van de vijand naar het team te luisteren over de te gebruiken technieken of methoden. Zorg ervoor dat elk teamlid zal samenwerken om ervoor te zorgen dat je het gevecht wint.

< span style="font-size:12.0pt">Sneltoetsen voor vaardigheden

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Sneltoetsen spelen een cruciale rol in Dota 2. In plaats van op de mogelijkheid te klikken, hoeft u alleen maar druk op een toets van het toetsenbord dan vermogen. Probeer de cursor naar het vaardigheidslogo te verplaatsen en daar zie je pop-upinformatie over die vaardigheid, zie de naam van de vaardigheid die de held heeft met een andere kleur die de snelkoppeling voor de vaardigheid zal maken.

< span style="font-size:12.0pt">Oefening baart kunst 

Constant oefenen zal verbeteren je vaardigheden bij het spelen van Dota 2. Je moet ook de gidsen volgen en ze allemaal leren, zodat je je vaardigheden en vaardigheden kunt vergroten. Dit corrigeert ook uw gebreken en fouten.

< span style="font-size:12.0pt">Conclusie

DOTA 2 is eenvoudig om te spelen, maar als je ervaren spelers tegenkomt, zul je nooit winnen. Het is dus het beste om uw vaardigheden te verbeteren door de bovenstaande tips te volgen. Je kunt ook een coach inhuren om het proces gemakkelijker te maken.

More posts