Meest gespeelde Champions of League of Legends

Met honderden kampioenen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten aan welke je moet deelnemen. Hoewel er kampioenen zijn die je wilt vermijden en die je wilt spelen, geven we een overzicht van de meest gespeelde kampioenen van League of Legends. Om die League of Legend-spelers van alle niveaus te helpen, nemen we de best gespeelde kampioen in elke grote reeks.

The God Tier – Ben jij een doorgewinterde League of Legend-speler? Dan is dit het niveau voor kampioenen. Het bevindt zich momenteel in de META-fase. De meest gespeelde kampioen in dit niveau is Fizz. Het heeft momenteel een winstpercentage van 54,6%, een speelpercentage van 3,41% en een banpercentage van 14,18%.

The A Tier – Je hebt League of Legend nog niet onder de knie om een ​​echte kampioen te worden of om de God Tier te maken; A-Tier is echter net zo goed. Dit is een niveau onder de God Tier. De meest gespeelde kampioen in A-Tier is Annie Mid, Build, Runes and Skills voor Patch 9.23. Deze kampioen heeft een winstpercentage van 56,45% en een banpercentage van 0,25%

De B-laag - Deze laag is voor spelers uit het midden van het peloton. Ze hebben de niveaus nog niet helemaal onder de knie, maar ze staan ​​ook niet onderaan. Voor degenen die op zoek zijn naar een niveau waarin ze zich prettig kunnen voelen, is dit het beste niveau om mee te doen. Voor een kampioen om mee te doen, is de meest gespeelde kampioen de Singed Top, met een winstpercentage van 53,72%, een speelpercentage van 0,73% en een banpercentage van 0,27%.

De C-laag - Deze laag is net één vóór de laagste laag. Een ideaal niveau voor degenen die niet de slechtste zijn, maar die hun mannetje kunnen staan, dit is een goed niveau. De meest gespeelde kampioen in C Tier is Galio. Deze kampioen heeft een winstpercentage van 51,6%, een speelpercentage van 0,66% en een banpercentage van 0,25%.

De D-laag - Dit is de laagste van de laagste in onze League of Legends-niveaus. Dit is ideaal voor nieuwe spelers en spelers op instapniveau. Op basis van speelsnelheid en winstpercentage is Ornn de meest gespeelde kampioen. Deze kampioen heeft een winstpercentage van 47,95% en een speelpercentage van 1,05%.

Hoewel dit op dit moment de beste kampioenen kunnen zijn, weet elke ervaren League of Legends-speler dat deze op elk moment kunnen veranderen. Met elke nieuwe patch die wordt uitgebracht, zijn er verschillende pools van kampioenen en niveaus om aan te meten.

More posts