Meest populaire Dota 2-composities

Het maakt niet uit welk spel je speelt, je team is een cruciaal onderdeel van elk teamgebaseerd spel. Dit geldt met name bij het spelen van Dota, omdat specifieke teamsamenstellingen in bepaalde aspecten effectiever zijn.

 

Om succesvol te zijn en je uiteindelijke doel te bereiken, namelijk het vernietigen van het oude van het andere team, heb je een robuuste teamsamenstelling nodig. Velen zouden beweren dat het eindresultaat van het spel geheel of gedeeltelijk wordt bepaald tijdens de selectiefase voordat het eigenlijke spel begint.

 

Het kan handig zijn als je de volgende keer dat je aan een spel begint, enkele boeiende composities kent. Er zijn enkele populaire Dota 2-composities, waaronder de volgende:

 

< span style="font-size:12.0pt">Enigma, Skywrath, Invoker en Void

 

Op het eerste gezicht kun je zien dat zodra iedereen zijn ultieme doel klaar heeft, de primaire call-to-action van je team zou zijn om elk teamgevecht dat ze kunnen vinden, aan te gaan. Skywrath Mage's Mystic Flare kan een volledige schade toebrengen dankzij Faceless Void's Chronosphere.

 

Een Meteor and Sun Strike kan landen op doelen van Invoker die worden gevangen door Faceless Void in de Chronosphere. Dit biedt Engima een uitgelezen kans om een ​​zwart gat te creëren.

 

Nu je tijd op is, is het tijd om te beslissen welke held je moet kiezen. Om dit te doen, moeten we kijken in welke rijstroken je team zich al bevindt. Faceless Void en Skywrath Mage bevinden zich op de veilige rijstrook, Invoker valt in de middenrijstrook en Engima bevindt zich in de jungle.

 

Al deze informatie dwingt je om een ​​offlaner te kiezen. Er zijn verschillende manieren waarop je een offlaner kunt spelen. Een populaire is echter een tankachtige krachtheld. Laten we eens kijken naar enkele mogelijke opties om uit te kiezen:

 

< span style="font-size:12.0pt">Bristleback en Tidehunter

 

Bristleback en Tidehunter zijn uitstekende offlander-opties, omdat deze composities allemaal een uitzonderlijke duurzaamheid hebben terwijl ze niet erg boerderij-afhankelijk zijn.

 

Bristleback kan een lang teamgevecht aan. Hij kan zijn Quill Spray op elke tegenstander stapelen, terwijl hij in de loop van de tijd meer extreme schade kan aanrichten. Vijanden die te veel stapels Quill Spray op zich hebben, lopen het risico gemakkelijk dood te gaan. Deze functie ontmoedigt vijanden om Bristleback aan te vallen. Bristleback is echter geen optie omdat de Quill Spray niet in een voldoende grote hoeveelheid is om iedereen in de Chronosphere te vangen als het vijandige team verspreid is.

 

Tidehunter is een uitstekende offlander vanwege zijn passieve Kraken Shell. Deze functie geeft hem een ​​fantastisch schadeblok. Bovendien is hij uitgerust met een Anchor Smash die fysieke schade aanricht en vijandelijke schade bestrijdt door deze te verlagen. Dit maakt het moeilijker voor het vijandelijke team om als laatste te raken.

 

Door al deze functies samen te voegen, de nivellering van Anchor Smash en maxed Kraken Shell, krijgt Tidehunter de mogelijkheid om gemakkelijk te stapelen en ouden uit te schakelen. Het resultaat hiervan is dat hij een snellere Blink Dagger kan krijgen (Blink Dagger is meestal de kern van Tidehunter).

 

Tidehunter kan voldoende schade aan omdat zijn ultieme Ravage een AoE-verdoving is. Dit is de perfecte optie voor de rest van de line-up. De gecombineerde eigenschappen van elke held creëren een team dat elk teamgevecht dat ze voorgeschoteld krijgen, kan domineren.

More posts