Meest vermakelijke League of Legends-wieltjes

League of Legends is een spel dat bekend staat om zijn spannende teamgebaseerde strategiegameplay. Kijken naar concurrenten die het spel spelen, kan soms verwarrend zijn, en dit is waar de rol van een caster in het spel komt. De rol van een caster is om commentaar te geven op het spel dat wordt gespeeld. De taak van een caster is om zowel de kijkers te informeren als te entertainen. Ze maken de e-sport aantrekkelijker door dit te doen. Casters zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk play-by-play casters en colour casters. Als het echter om casters gaat, wie zijn dan de meest vermakelijke casters van het geliefde spel?

 

Christopher "MonteCristo" Mykles is de helft van een van de beste duo's die ooit commentaar hebben geleverd op een League of Legends-game. Zijn begrip van de game, in combinatie met zijn talent voor entertainment, maken het buitengewoon interessant om naar hem te luisteren die een game cast die wordt gespeeld. Zijn analyse is ook fantastisch, waardoor kijkers een veel beter begrip krijgen van de gebeurtenissen die plaatsvinden.

 

Leigh "Deman" Smith is een legende van het spel. Deman, een voormalige speler die caster is geworden, brengt enthousiasme en een niveau van expertise dat niet door veel casters wordt gezien. Hij is een genot om naar te luisteren en brengt leven en entertainment in zelfs enkele van de langzamere games in League of Legends. Hij brengt absoluut een entertainmentfactor met zich mee, die niet veel andere casters naar de tafel kunnen brengen.

 

De laatste caster op deze lijst is Eric "DoA" Lonnquist. Hij wordt beschouwd als de beste caster ooit om het te doen. Hij is een internationale caster die een van de meest aanstekelijke persoonlijkheden in de e-sportwereld heeft. Samen met zijn karakter beschikt hij over een natuurlijk vermogen tot commentaar, waardoor elke game waar hij commentaar op geeft tien keer spannender is om naar te kijken. Sommigen hebben zelfs gezegd dat hij zo goed is dat hij in zijn eentje een hele game kan becommentariëren en er toch in slaagt de kijkers bezig te houden.

 

Een goede caster is cruciaal als het gaat om games zoals League of Legends. Een slechte cast kan ertoe leiden dat kijkers hun interesse verliezen, of erger nog, in de war raken over wat er aan de hand is. Deze zwenkwielen worden algemeen beschouwd als een van de meest vermakelijke in de branche. Hun commentaar laat je op het puntje van je stoel zitten gedurende hele wedstrijden en zelfs schreeuwend naar je scherm. Er is een speciale caster voor nodig om dit effect op kijkers te hebben, en dit is er een die door al deze individuen wordt bezeten.

More posts
12 maart 2022

WoW Klassiek Fase Vier

Ondanks de games, nou ja, verontrustende start, tuft Blizzard nog steeds vooruit met de klassieke WoW-trein en rijdt hij in de vierde fase in april, compleet met een nieuwe raid. Het is alweer een tij...
Read more