Met wie kan ik een duo vormen in League of Legends

League of Legends (LoL) is een multiplayer-game die sterk afhankelijk is van teamwork en samenwerking. Het is om deze reden dat het essentieel is om te begrijpen hoe rangen in het spel werken.

 

Voordat we de verschillende rangen in LoL en de do's en don'ts opsplitsen, is het essentieel om een ​​paar sleutelconcepten en terminologieën te begrijpen. In LoL zijn er solo-wachtrijen en gerangschikte flex. Als speler krijg je betere kaarten, betere torendruk en unieke punten en beloningen als je in een gerangschikte flex zit.

 

Als je in solo-wachtrijen staat, zijn er beperkingen binnen de ranglijst. Voor degenen die beginnen in LoL en zich in de lagere niveaus bevinden, kunt u binnen één niveau-bereik spelen. In omstandigheden waarin uw rangorde binnen Diamond en Master valt, kunt u twee niveaus boven of onder uw niveau spelen.

 

Om te helpen bij het koppelen in LoL, zijn dit enkele van de beperkingen:

 

  • IJzer, brons, zilver en goud niveaus - Ze kunnen een paren vormen met elke speler of elk team in een van de vier niveaus.
  • Platinum-laag - Spelers haalden het platina binnen tier kan alleen matchen met goud-, platina- en diamantspelers.
  • Diamond tier – Spelers geharkt in Diamond tier kan matchen met iedereen die twee niveaus boven of onder zijn eigen positie ligt.
  • Grootmeester-laag – Spelers in deze elitegroep kan alleen spelen met diamanten, meesters, uitdagers en mede-grootmeesters.
  • Challenger-niveau: dit is een andere elitegroep van spelers die kunnen spelen met Master, Grandmaster en mede-uitdagers.

 

LoL is een spel waarbij spelers op hun teamgenoten vertrouwen. Daarom is het in een duo niet alleen nodig om correct te selecteren, maar ook om te weten hoe het moet.

 

Hier zijn tips om in gedachten te houden bij het vinden van die perfecte LoL-duopartner.

 

  • Kies iemand of een team dat op niveau of boven je eigen ranking.
  • Woede of niet, dat is de vraag! Bij het vinden van een teamgenoot helpt het om te weten of ze overdreven emotioneel en gevoelig worden als een wedstrijd niet naar wens verloopt. Door te meten of ze woedend zijn of niet, kunt u uw compatibiliteit bepalen.
  • Ondersteuning of primair? Als je nog nooit LoL hebt gespeeld of liever wordt ondersteund, zoek dan teamgenoten die het goed vinden om een ​​primaire rol te spelen.
  • Ze kunnen omgaan met feedback en suggesties. Soms gaan games niet zoals gepland, of misschien kunnen sommige dingen de volgende keer dat je speelt anders worden gedaan - je wilt iemand hebben die kan reageren op feedback en met kritiek kan omgaan.

 

Het vinden van het perfecte duo in LoL gebeurt misschien niet meteen, wees geduldig en geniet van je klim door de niveaus.

More posts