Moe van de oude Ragnarok-skins? Hier leest u hoe u kunt ontgrendelen!

Als je een fervent fan bent van Ragnarok-skins, dan ben je op de juiste pagina! Het is inderdaad een van de meest gewilde outfits in Fortnite. Gelukkig zul je je niet vervelen door slechts één stijl te hebben. Er zijn veel ontwerpen te krijgen, alleen als je ze kunt ontgrendelen! Ja, het is mogelijk om andere Ragnarok-skins te verkennen om het plezier en de spanning in het spel te vergroten.

Houd er eerst rekening mee dat de Ragnarok-uitdagingen niet gerelateerd zijn aan je seizoensniveau. Dat betekent dat je een bepaald aantal XP moet verdienen om een ​​nieuwe stijl te ontgrendelen in plaats van de Battle Pass-niveaus te voltooien totdat het hele seizoen voorbij is. Hier is de lijst met XP's die je moet verdienen:

Tier 100 – Basis Ragnarok-skin

35.000 XP – 1st ontgrendelen

75.000 XP – 2nd ontgrendelen

125.000 XP – 3de ontgrendelen

250.000 XP – Permafrost en 4th Unlock

500.000 XP – 5de ontgrendeling

Bovendien kan de Ragnarok-skin alleen worden verkregen als je Tier 100 van de Season 5 Battle Pass bereikt. Daarom moet je een reeks uitdagingen ondergaan voordat je het als beloning krijgt. Dat is een uitdaging, nietwaar?

De Tier 100 geeft je de basisversie van de Ragnarok-outfit. Zodra je het hebt, houd er dan rekening mee dat het nog niet het einde van het spel is! Je moet de Ragnarok-uitdagingen voltooien om een ​​XP-mijlpaal te behalen voordat je elke geüpgradede outfit kunt ontgrendelen.

Het is je misschien opgevallen dat als je 250.000 XP verdient, je niet alleen het 4e kostuum kunt ontgrendelen, maar ook de Permafrost Harvesting Tool kunt krijgen die deel uitmaakt van de Harbinger-outfitset en een van de houweel huiden. Het is een andere coole skin die kan worden gebruikt om de outfit van het personage aan te passen, met een specifieke beschrijving van de groep 'gebeiteld uit gletsjerijs'.

Het is daarom essentieel om voldoende XP te verdienen als je de coolste stijl van Ragnarok-skin wilt krijgen. Om dat te doen, moet je ervoor zorgen dat je de wekelijkse uitdagingen in seizoen 5 voltooit. Het zal niet alleen laten zien hoe goed je prestaties zijn, maar je laat de andere spelers ook weten dat je progressief bent geweest tijdens het spelen . Laat ze je verbeterde skin zien en ze zullen zeker versteld staan ​​van hoe je zo ver hebt kunnen reiken!

More posts