Nieuw personage in Overwatch - Wie is de nieuwe held?

We kunnen de feit dat Overwatch een van de meest populaire videogames is die er zijn. Als je Overwatch vanaf het eerste seizoen speelt, ben ik er zeker van dat je een van die personen bent die naar de persoonlijkheid van de 32e held van Overwatch vraagt.

De Overwatch is een online videogame die je in totaal 31 beste helden en personages zal bieden. Welnu, vandaag lanceerde Overwatch zijn nieuwe personage, waardoor het in totaal 32 Overwatch-helden en -personages had.

In dit bericht, Ik ga je het nieuwe personage presenteren dat aanwezig is in de genoemde videogame. Welnu, het is bekend in de naam van de Echo, die wordt geleverd met de mogelijkheden die je een grote helpende hand zullen bieden bij het winnen van het spel. Echo is gemaakt door een van de ontwikkelaars van de videogame, Dr. Mina Liao.

De Echo is een type robotachtige dame die wordt geleverd met een zeer slank lichaam. De eerste verschijning van deze held was op de Reunion Animated Short, waarin McCree haar redde uit de handen van de Deadlock-bende en Ashe. Afgezien daarvan verscheen het ook in de trailer van seizoen twee van Overwatch. Dit betekent alleen dat de spelers verwachten dat de genoemde held in seizoen twee van Overwatch zal verschijnen.

De Echo is er één van de beste helden die je zou kunnen tegenkomen tijdens het spelen van de Overwatch. Ze is een van de geprogrammeerde robots die kunstmatige intelligentie bedenkt. Afgezien daarvan is het ook veelzijdig, wat je zal helpen om alle vijanden te bestrijden die je op het slagveld kunt tegenkomen.

Voor meer informatie over Echo, het is essentieel voor u om de oorsprong te bepalen. Zoals we een tijdje geleden al zeiden, is Echo ontwikkeld door Dr. Mina Liao. Liao is een van de meest populaire wetenschappers met kennis van kunstmatige intelligentie en robotica.

Terwijl het waar is dat Liao degene is die de nieuwe held van Overwatch heeft geprogrammeerd met de algemene en krachtigere kunstmatige intelligentie, neemt de genoemde held ook de vaardigheden en capaciteiten van haar maker over. Dit komt vooral door het feit dat Liao en Echo het grootste deel van hun tijd in een eenpersoonskamer doorbrengen. De Echo nam zelfs de manier waarop Liao spreekt over. Aanvankelijk kenden slechts enkelen dit geheim.

Na die dag Liao werd vermoord, Echo ging door een quarantaine. Maar na een paar maanden quarantaine werd Echo vrijgelaten en kreeg een deel van de Overwatch als een van de beste helden. Er zijn veel spelers van Overwatch die de genoemde nieuwe held gebruiken.

< span style="font-size:14.0pt">Conclusie

Om het samen te vatten , helden en personages die aanwezig zijn in Overwatch zullen je unieke vaardigheden en capaciteiten bieden. Een van de beste en nieuwste helden van Overwatch is Echo. Een van de redenen waarom de Echo populair is, is vanwege haar kunstmatige intelligentie.

More posts