Opvallen in Fortnite: Battle Royale

Als je je afvraagt ​​hoe je een zegevierende ervaring in Fortnite: Battle Royale kunt bereiken, ben je op de juiste pagina beland! Dit gratis te spelen spel waarin je veel competities hebt om de winnende plek te bemachtigen. De grootste uitdaging is om elkaar in de strijd te doden totdat er nog maar één over is. Net als bij de andere spellen zul je moeite hebben om de top te bereiken. Terwijl sommige spelers op hun geluk vertrouwen, zouden anderen zeker tijd en moeite besteden om ervoor te zorgen dat ze de winnaar worden. Dus, in plaats van te wachten tot dat geluk komt, doe je best door deze geteste en bewezen trucs te leren!

Kies je landingszone, want daar begint het spel. Je wordt in de Battle Bus geladen en je moet op de landingszone springen die je moet selecteren. Het beste wat je kunt doen is een onbewoond gebied uitkiezen waarvan je denkt dat spelers of slechts enkelen eraan zullen denken om te kiezen. Meestal geven velen de voorkeur aan gebieden met structuren en grote nederzettingen, en het is geen goed idee om daar met ze te verdringen.

Zorg ervoor dat je een paar wapens hebt voordat je rechtstreeks naar de veilige zone gaat. Je kunt het gebruiken om je te beschermen als het avontuur begint. Het is ook essentieel een hoofdtelefoon, zodat u een directionele audio kunt horen die u laat weten of er iets gebeurt in een specifiek gebied. Je kunt je vijanden en geweerschoten overal horen. Maar je moet natuurlijk niet alleen op de audio vertrouwen. Je moet ook je andere zintuigen gebruiken om jezelf te beschermen.

Zorg ervoor dat je wapen altijd gereed is als je een dreiging hoort naderen. Bereid uw handen altijd voor om ze op elk moment te gebruiken. Wees er snel bij en aarzel nooit om te reageren op bedreigingen. Houd er rekening mee dat elk wapen speciale kenmerken heeft en dat ze in zeldzaamheidstypes verkrijgbaar zijn. Controleer de sterren in het wapen dat je bij je hebt, en je zult merken dat ze de kracht vergroten. Het vermogen wordt aangegeven door de kleur groen tot blauw totdat het paars wordt.

Zoek naar de schatkisten die zich ergens in het gevechtsgebied bevinden. Zodra je bij een object met glanzend geluidseffect komt, kom er dan snel bij en open het. Je zult zien dat het geladen is met wapens die je kunt gebruiken terwijl je verder komt in het spel. Of je nu tegen de vijandige spelers gaat vechten of je in sommige gebieden verbergt, deze tools helpen je in het gevecht totdat je power-ups krijgt.

More posts