Over DOTA 2

Dota is een van de beste videogames die alleen, met twee spelers en zelfs met meerdere spelers kan worden gespeeld. Dota 2 is al populair geworden voordat die andere spellen werden uitgevonden. Het is verslaafd vanwege zijn prachtige graphics, karakters en game-exploratie.

Wat is een MOBA?

Als je Dota gaat spelen, is het belangrijkste doel om de Ancient van het andere team te vernietigen in de zogenaamde Radiant and the Dire-strijd. En elke kant bestaat ook uit vijf menselijke spelers met de mogelijkheid om al die helden met verschillende unieke krachten te gebruiken.

Gewoonlijk heeft de kaart van Dota 2 twee gebieden: de baan en de jungle.

In het eerste gebied heeft het drie (3) rijstroken: het midden, de onderkant en de bovenkant, ze zijn verbonden met de basis van de Dire en Radiant. Elke rijstrook is bevolkt of verspreid door mensen om de toren te beschermen tegen vijandelijke eenheden.

In het tweede gebied is de jungle de plek in het bos die je op de kaart tussen elke baan kunt zien. Er waren ook gebieden die bevolkt werden door neutrale monsters.

Om je held sterker te maken en meer punten te krijgen, moet je alle torens van je vijand vernietigen, evenals de andere helden die je toren niet bereiken. Dood al die engerds.

Wat is de beste held?

Alle helden zijn het waard om te spelen. Ze zijn almachtig en hebben hun eigen unieke pantser en verdediging. Dit hangt af van je speelstijl en of het gebruik van je gekozen held. Je kunt zien dat andere helden in de handschoen zitten, terwijl andere helemaal buitenaards zijn. Als je een beginner bent in Dota 2, moet je meer mechanica krijgen en ermee experimenteren totdat je je natuurlijke kracht hebt gevonden.

Laning-fase

Nadat je je held hebt gekozen en zijn krachten en kracht hebt aangewezen, zul je in een Laning-fase landen. Deze fase is de eerste fase van je spel. Waar alle helden zwak zijn en daarom zwak om de doelstellingen van het spel te behalen. Hiermee moet je held defensieve bepantsering en punten krijgen om het in je inventaris op te nemen, zodat je het kunt gebruiken om het vermogen van je held sterker te maken. In deze fase kun je gemakkelijk de overgang van het spel ontdekken en moet je de volgende en volgende niveaus daarop tegenkomen. Het heeft ook een gids die je kunt volgen om je vaardigheden verder te verbeteren bij het afbreken van de toren en het wapen van je vijand.

More posts