Overwatch Experimentele kaarten

Van de laatste update van de sneeuwstorm over de experimentele kaart die de spelervaring van de speler zal veranderen. Het zal een experiment zijn dat wordt gebruikt voor het bijwerken van het saldo, wijzigingen in regels en spelmodi. Hun belangrijkste doel is om de meta in de toekomstige wedstrijden wekelijks meer diversiteit naar de held te laten veranderen. Op dit moment hebben ze er nog een ontwikkelaarsupdate over uitgebracht. En dit stelde een andere vraag over wat we kunnen verwachten van deze experimentele kaarten in onze volgende gameplay?

Volgens Jeff Kaplan , ze staan ​​nu aan de vooravond van de experimentele kaart om live te zijn en kunnen op elk moment beschikbaar zijn. Hij voegde er ook aan toe dat deze experimentele kaart zich richtte op de radicale gameplay-veranderingen. Spelers kunnen dus een omschakeling op het rollenwachtrijsysteem verwachten. Maar het is slechts een experiment dat ze proberen uit te vinden wat de beste dingen zijn om te verbeteren en te werken aan een fantastischere game-ervaring.

De belangrijkste van de experimentele kaart focus in het spel is het behandelen van de schadekarakters. Door er een driedubbele schade van te maken door de standaard teamsamenstelling te veranderen in plaats van 2-2-2, wordt het nu 3-2-1. Dat zou drie schade, twee steunen en één tank zijn. Volgens Kaplan zijn dit de veranderingen waar ze niet zeker van zijn. Daarom hadden ze de hulp van de spelers nodig.

Deze experimentele kaartdoeleinden zijn om verschillende gameplay-concepten te testen en hoe ziek de spelers erop reageren. Deze drievoudige schadeconcepten kunnen een belangrijke toevoeging zijn aan de Overwatch en of zijn misschien een slecht idee om te hebben. En we kunnen de antwoorden pas bepalen als we met dit experiment beginnen.

Maar één ding is zeker wanneer je in de rij staat voor wedstrijden op de experimentele kaart, zal het account nog steeds worden genivelleerd en zul je de veronderstelde beloning krijgen die je zou moeten ontvangen, zoals de buitendoos. En als er een evenement is, zoals Halloween of zomergames met de experimentele kaart, zijn er altijd credits zoals epische skin-ontgrendelingen beschikbaar, en je kunt er zelfs een krijgen.

Volgens Kaplan, er kunnen meer evenementen en verrassingen komen terwijl de experimentele kaart in de lucht is. Houd er rekening mee dat deze experimentele kaartmodi slechts de veranderingen zijn die het team wil ontdekken met de hulp van de spelers via hun feedback.

More posts