Overwatch League 2020 – Tokens verdienen

Dat weten we allemaal Overwatch is een bekende videogame die door velen wordt gespeeld. Of je nu een man of een vrouw bent, of jong of volwassen, je bent vrij om het genoemde spel te downloaden en te spelen. Aan de andere kant is de Overwatch League een soort internationale esport. Het is nu in zijn derde seizoen.

Vanaf het eerste seizoen , heeft de Overwatch League veel veranderingen ondergaan. Deze variëren van hoe het moet worden gespeeld en waar het moet worden bekeken. In verband daarmee is ook het proces van het verdienen van de tokens van het spel veranderd. Dit is van de huid van je team en de andere cosmetica die je in de strijd zult gebruiken.

Voor dit jaar geldt je kunt nu de Overwatch League uitzenden op YouTube. Dit betekent alleen dat je niet langer toegang hebt tot zowel de All-Access Pass als de Twitch-drops. Momenteel is er geen manier om uw favoriete tokens te krijgen door alleen de Overwatch League te bekijken op de sociale-mediaplatforms, YouTube. Volgens de Twitter-post van de CEO van Activision Blizzard Esports, Pete Vlastelica, is het essentieel voor de spelers van de Overwatch League om te weten dat ze nog steeds bezig zijn met het zoeken naar de technieken die ze kunnen doen om essentiële beloningen aan hun kijkers te bieden op Youtube.

Een van de manieren dat je kunt doen om de Florida Mayhem hete roze teamhuid te krijgen, is door hem bij Blizzard te kopen. Een andere manier is om de overgebleven tokens van de Overwatch League te krijgen. Je mag de tokens nog steeds kopen in de officiële winkel van Blizzard. Afgezien daarvan kun je ook 100 stuks tokens krijgen voor slechts 4,99 US Dollars.

Het grootste deel van het team skins kunnen worden gekocht voor 100 tokens. Dit geldt altijd voor zowel de uit- als de thuisversie. Maar er zijn speciale team-skins die 200 tokens kosten. Deze omvatten de nieuwe GOAT Brigitte.

Momenteel is de sociale mediaplatform, YouTube, biedt u geen opmerkelijke manieren waarop Blizzard hun tokensysteem kan afdwingen. Dit betekent alleen dat het nog onduidelijk is of hun systeem weer zal verschijnen of niet. In verband daarmee zijn er veel fans die boos zijn vanwege dit nieuws. Dit betekent alleen dat als ze terugkomen van de streaming drops lang kan duren. Het seizoen is misschien al afgelopen.

Tijdens de eerste en het tweede seizoen van de Overwatch League, waren er enkele manieren om de tokens te krijgen. Maar de meeste van deze manieren zijn verwijderd. Sommige experts hebben verklaard dat je de tokens nog steeds op verschillende manieren kunt krijgen, maar deze kunnen je niet garanderen dat je dezelfde tokens zult verdienen die je eerder hebt verdiend. Het enige dat je vandaag kunt doen, is wat geld besparen of het spel spelen zonder skins te gebruiken en van het spel te genieten.

More posts
12 maart 2022

CSGO-granaten - Molotovs

Molotovs zijn een van de meer op vaardigheden gebaseerde granaten die CSGO te bieden heeft. Gebruik ze goed, en je kunt gemakkelijk vervelende aanvallers en lurkers uitschakelen. Gebruik het slecht, e...
Read more