Overwatch Shield – Dingen die u moet weten over

Elke held die je kiest om de Overwatch te spelen, moet de sterkste tool of bron hebben om zichzelf te beschermen tegen de potentiële vijanden. In het online gamen van Overwatch moet elke speler een schild hebben, dat zal bepalen hoeveel hits je gekozen held kan hebben. Zoals je kunt zien, zal het schild met blauwe augmentaties het je laten zien. Het wordt beschouwd als het uitzonderlijke HP-type dat te vinden is op verschillende soorten helden, barrières en Symmetra's Teleporter. Deze HP kan de schade herstellen en op zich nemen wanneer de gezondheid van je held is hersteld.

Als je held niet binnen twee tot drie seconden is geraakt, creëert het schild onmiddellijk 20 schilden per seconde voor de gezondheid van een bestaande held. Aan de andere kant, in termen van het Reinhardt's Barrier Field, Brigitte's Barrier Shield en Symmetra's Teleporter, is hun gebruikstijd korter, ongeveer twee seconden, zonder enige schade voor de regeneratie van het schild.

Onthoud dat niet alle Overwatch-schilden regeneratie kunnen uitvoeren. Alle soorten schilden hebben echter vergelijkbare kenmerken. Het is de "unieke" HP die onverwoestbaar is door EMP. Het heeft hetzelfde lichtblauwe krachtschild dat je alleen kunt hebben als je gekozen held voldoende energie heeft. Je kunt ook een onzichtbare hoes met zeshoekige vorm zien die een held als extra schild kan krijgen.

Als de vijand de held neerschoot en zijn schild kapotmaakt, begint het kleine fragmenten van de zeshoekige vorm te creëren. Er is ook een krakend geluid te horen en een brekend effect kan ook worden waargenomen door de speler wanneer het schild van zijn held al gebroken was.

Tijdelijke schilden

Afhankelijk van de door jou gekozen held in de online game Overwatch, kunnen sommigen tijdelijke schilden verzamelen, wat wordt aangegeven door de incrementen in donkerblauw. Aan de andere kant zijn dit soort schilden vatbaar voor EMP en kunnen ze niet genezen of regenereren. De volgende zijn enkele helden die tijdelijke schilden kunnen maken. Ze zijn;

Doomsfist's - De beste verdediging is een van de helden die je niet mag onderschatten. Deze held kan meer dan honderdvijftig tijdelijke schilden genereren toen hij zijn basisvaardigheden begon te gebruiken om zijn tegenstanders te beschadigen. Hij kan ook meer dan 75 schilden maken als hij zijn tegenstanders raakt met Meteor Strike.

Wrecking Ball's Adaptive Shield is de held in het online gamen van Overwatch en kan honderd tijdelijke schilden verzamelen en 100 extra schilden voor vijanden die dichterbij zijn. Zijn tijdelijke schilden kunnen ongeveer 7 seconden worden gebruikt en zullen na die tijd onmiddellijk afnemen.

Lucio – hij is de held met een geluidsbarrière met beschermende golven die worden gegenereerd door zijn sonische versterker. En dit zal hem en zijn partners beschermen tegen de 30 meter lange tegenstanders, die het als het meest betrouwbare schild beschouwen. Maar het kan gemakkelijk worden beschadigd door de snelheid van 125 pk per seconde.

More posts