Overwatch - Waarom wordt Widowmaker overmeesterd?

Als sluipschutter is Widowmaker een zeer gewild personage. Ze is precies in haar opnamen, geduldig wanneer dat nodig is, en geeft bijna altijd een dodelijke slag. Ondanks dit alles is ze niet onomstreden. Omdat ze van grote afstand kan doden met ongelooflijke schade, hebben velen die tegen haar spelen geen kans om te overleven. Gamers beweren dat het een oneerlijk gevecht is dat het andere team in een onmiddellijk voordeel brengt als ze eenmaal in het team zit. Is de Widowmaker overmeesterd zoals velen denken? Helaas lijkt het erop.

Als Widowmaker haar kans maakt, is er vrijwel geen ontkomen aan de verwoesting die ze zojuist heeft aangericht. Als je het gevecht nog steeds ademt, is de kans groot dat je aanzienlijk gewond bent en ondersteuning nodig hebt om er levend uit te komen. Het kan frustrerend zijn, omdat er geen ruimte is voor tegenspel. Zonder de mogelijkheid om terug te vechten, maakt het

Veel gamers beweren dat de ongelooflijke schade die Widowmaker in een oogwenk kan toebrengen, teveel is voor Overwatch. Ze maakt het spel overbodig om met zo'n enorme kracht te spelen. Als er geen manier is om haar te verslaan, waarom zouden ze dan spelen? Deze vraag is te zien op veel Overwatch-prikborden. Widowmaker is echt een bron van verwarring en frustratie.

De andere kant die de eigenschappen van Widowmaker ondersteunt, zegt dat het anderen kan motiveren om buiten de kaders te denken wanneer ze haar proberen te verslaan. De makers hebben haar met een reden gemaakt, en sommigen hebben er een missie van gemaakt om haar ware rol in het spel te begrijpen. Als ze zoveel spelers in één keer kan uitschakelen, kan ze dan met voordeel worden gebruikt door het andere team? Het is zeker iets om over na te denken.

Aan welke kant je ook staat, de algemene consensus is dat Widowmaker overmeesterd is. Het kan een goede of slechte eigenschap zijn, maar het hangt allemaal af van hoe je het spel bekijkt. Ondanks haar krachtige vaardigheden is Widowmaker voor velen nog steeds een favoriet om te spelen. Haar snipen kan chaos veroorzaken die vervolgens kan worden gebruikt als een manier om het team vooruit te helpen. Ongeacht je speelstijl, je moet versteld staan ​​van haar vaardigheden.

More posts