Overwatch - Wie is de meest gehate held van Overwatch?

Overwatch - Wie is de meest gehate held van Overwatch

Als speler van Overwatch heb je ongetwijfeld ook je favoriete personages en minst favoriete helden. Hoewel je misschien je eigen hardlooplijst hebt, is er één held die de kroon op het spel zet voor de meest gehate van de game. Die titel gaat naar Genji. Dit impopulaire personage is om vele onmiskenbare redenen lang de minst favoriete persoon geweest. Hieronder is een diepe duik in de zwakheden van de moordenaar.

Genji's achtergrondverhaal

Genji is de broer van een ander Overwatch-personage, Hanzo. Hij maakt deel uit van de Shimada ninja-clan en is ook de jongste zoon in de familie. Genji en Hanzo groeiden op rijk en kwamen nooit iets tekort. Op zijn beurt kreeg Genji een gevoel van recht en arrogantie die zijn broer boos maakte. Hanzo kreeg te horen dat hij Genji moest doden, maar dat lukte niet. Hanzo's lichaam werd genezen door de teamdokter, Mercy, en werd een held in Overwatch.

Een zwakke vechter

Met zo'n complexe achtergrond is Genji vast niet zoals de meeste andere helden. In het spel beweren veel spelers dat hij niet de beste vechter is, vooral als het gaat om het richten op tanks. In het beste geval is hij een afleider en laat hij de zware gevechten over aan andere leden van het team.

Genji heeft ook geen goed vechtbereik. Velen beweren dat deze zwakte hem nutteloos maakt om vijanden af ​​te weren. Hij gebruikt een verbeterde katana om ze neer te halen, maar de schade is minimaal, vooral in vergelijking met zijn teamgenoten. Genji wordt verondersteld een huurmoordenaar te zijn, maar zijn onhandige bewegingen maken het moeilijk om hem voor iets voordeligs te gebruiken.

Hoofddeflector

Als je tegen hem speelt, laat Genji nog steeds zijn zwakheden zien. Zijn vermogen om af te buigen frustreert de meest ervaren gamer omdat het het personage dat in de aanval is kan kantelen. Sommigen zeggen dat dit een bug van het spel is en moet worden opgelost. Sommige gamers die tegenover Genji spelen, hebben gezien dat het personage een van hun schoten afbuigt en talloze helden aan de andere kant doodt. Deze vervelende eigenschap is een van de belangrijkste redenen waarom hij op de lijst met meest gehate personen staat.

Genji had het potentieel om een ​​grote held te worden. Helaas ging er iets mis van de tekentafel naar het eigenlijke spel. Zijn zwakke vechtkunsten en oneerlijke voordelen maken hem tot een personage dat het gewoon niet waard is om met of tegen te spelen. Hopelijk kan zijn persona in de toekomst worden aangepast om hem een ​​aanwinst voor het Overwatch-team te maken.

More posts
12 maart 2022

CSGO-granaten - Molotovs

Molotovs zijn een van de meer op vaardigheden gebaseerde granaten die CSGO te bieden heeft. Gebruik ze goed, en je kunt gemakkelijk vervelende aanvallers en lurkers uitschakelen. Gebruik het slecht, e...
Read more