Overwatch: de beste helden om te gebruiken

Elk spel zal nooit effectief zijn zonder de personages of helden, waardoor het levend wordt. Deze helden zijn ook verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van elke speler en hun drang om de overwinning te behalen op het platform van deze game. In dit verband is hier de lijst met de beste helden waaruit je kunt kiezen als je Overwatch speelt.

  • Hanzo

Als jij de soort persoon die graag rondhangt en eruitziet als een huilende tiener, dan past Hanzo goed bij je. Dit personage fungeert als een snelle sluipschutter, die veel kansen biedt om vijanden te doden. Hanzo staat ook bekend om het spammen van de gangen op zoek naar vijanden die hij gaat neerschieten.

  • D.Va

Dit stoere vrouwelijke personage staat bekend als een icoon. Met haar onmiskenbare gevechtsvaardigheden, capaciteiten en kenmerken is ze een held om voor te sterven. Ze staat ook bekend als een pro-gamer die een mechpiloot bleek te zijn. Ze werd een rolmodel in Zuid-Korea, waar ze de vrouwen een inspiratie gaf om te vechten tegen de corruptie van hun regering. Raad eens, ze deed het terwijl ze met haar konijnensymbool zwaaide. Afgezien daarvan, zelfs in haar eenvoudige jumpsuit, kiezen veel mensen haar vanwege hun cosplay-karakter. Haar houding en vaardigheden maakten haar zo populair dat ze ook ver boven andere helden in Overwatch staat.

  • Tracer

Dit is er ook een van de meest verworven en gebruikte helden in dit spel. Als LGBT-personage hijst Tracer de vlag van haar gemeenschap. Ze vertegenwoordigt met trots de taaiheid en kracht van hun gemeenschap door haar uitstekende vaardigheden en strategieën bij het spelen van het spel. Tracer werd ook beschouwd als het hart en de ziel van deze game.

  • Reinhardt

Recht en eer- dit zijn twee principes waar dit personage naar leeft. Reinhardt staat bekend om zijn uitmuntendheid op het gebied van gevechtsvaardigheden, strategieën en capaciteiten. Hij staat ook bekend als een luidruchtig karakter, waardoor hij eruitziet als een knorrige oude opa. Maar ondanks dat staat hij bekend als een man van uitmuntendheid en principe.

  • Mei

Nog een held die je kan overwegen is de Chinese wetenschapper Mei. Ze wordt beschouwd als de bron van ontembare geest van het spel. Ze heeft de hersens die plaats maken voor innovatie van verschillende wapens die ze gebruikt om zichzelf en haar bondgenoten te verdedigen. Ze helpt ook andere personages wanneer ze in nood zijn.

  • Hammond

Ook wel de Wrecking Ball, deze held is een hamster die een gigantische mecha-bal bestuurt. Hij is een leuke vent, maar vecht als een reus die zich nooit overgeeft totdat alle vijanden onderdrukt zijn.

  • Genade

Ze is niet de oudste van alle personages, maar toch fungeert ze als de moeder van allemaal. Ze staat erom bekend te hard te werken om gewonde helden en andere bondgenoten te genezen. Ze heeft het hart dat zelfs in het kwaad goedheid ziet.

Dit zijn slechts enkele van de toppersonages en helden waaruit je kunt kiezen zodra je de portal van dit spel al hebt betreden. Houd er rekening mee dat winnen niet altijd afhangt van de credits of sterkte van de personages, maar eerder van hoe je het beheert. Het is dus essentieel dat je eerst een connectie maakt met je karakter en jullie beiden het werk samen laat doen. Trouwens, als deze karakters eenmaal samen zijn, is de overwinning nooit ver van bereik.

More posts