Overwatch-jubileum 2019

Fans verheugen zich! Er is weer een geweldig jaar tot een einde gekomen, en daarmee het 2019-seizoen van Overwatch. Nu Overwatch 2 achter de horizon op de loer ligt, kan dit het laatste Overwatch-seizoen zijn dat we daadwerkelijk krijgen.

In de geest hiervan organiseerde Blizzard het derde jaarlijkse Overwatch-jubileumevenement. Om het derde jaar van de game te vieren, zijn er nieuwe buit, spelmodi, skins en meer geïntroduceerd voor dit tijdelijke evenement.

Het Overwatch 2019-jubileum, dat loopt van 21 mei tot en met 10 juni, bood spelers de kans om tijdelijk exclusieve buit te verdienen.

Dit begon meteen, waarbij spelers werden getrakteerd op een legendarische jubileum-lootbox alleen om in te loggen op de game.

Om gewoon in te loggen, ontvingen spelers een loot box die gegarandeerd ten minste één legendarisch item laat vallen! Een perfecte manier om te beginnen wat een seizoen van buit en plezier was.

Ze brachten niet alleen wat nieuwe buit binnen, maar ze brachten ook een aantal oude favorieten mee. Gedurende het evenement werden alle seizoensgevechten dagelijks gerouleerd zodat spelers er achter elkaar van konden genieten.

Elke dag is er een andere vechtspelmodus in de speelhal. Deze spelmodi omvatten:

  • Halloween-terreur
  • Zomerspelen
  • Overwatch-archieven
  • Nieuwjaar op de maan
  • Winter Wonderland

De nieuwe buitendoos bracht 33 nieuwe skins en 30 nieuwe emotes met zich mee. Sommige van deze skins waren, en zijn nog steeds, enkele van de beste skins die ooit in het spel zijn geïntroduceerd. Denk aan D. Va's academie, Mei's Honeydew en Winston's waterspuwer.

De emotes waren ook erg goed gemaakt, hoewel geen enkele opviel in vergelijking met de ongelooflijke skins die ze introduceerden.

Naast alle nieuwe emotes, skins, sprays en highlight-intro's die de nieuwe loot box bracht, had de jubileum-lootbox ook de mogelijkheid om spelersitems van eerdere jubilea en seizoensevenementen te laten vallen.

Bovenop al deze goedheid bood Blizzard spelers ook nog een sappige bonus. Voor elke 50-jarige loot boxes die een speler kocht, ontvingen ze een legendarische jubileum-lootbox als bonus.

Net zoals degene die je kreeg om in te loggen, had deze legendarische lootbox een gegarandeerde kans om een ​​of meer legendarische items te droppen. Gezien het feit dat de jubileumdoos zo'n grote buitpool had, was dit nogal de verleiding voor spelers.

Een kans om tijd te verdienen met exclusieve skins en items van voorbije seizoenen was een aantrekkelijk vooruitzicht en een kans die velen van ons in de val van de buitendoos dreef.

Als betalen voor buit niet jouw ding is, of als je moreel tegen microtransacties bent, kun je de game natuurlijk gewoon spelen om deze loot boxes te verdienen zoals normaal.

Het evenement duurde niet lang. Met slechts 20 dagen tussen 21 mei en 10 juni, moesten spelers snel zijn met de trekking om het meeste uit hun tijd te halen om hun buit te maximaliseren.

Als er spelers op vakantie waren of niet in staat waren om te spelen, dan gaat mijn hart naar hen uit omdat ze dit schitterende evenement hebben gemist.

Hopelijk zijn ze er volgend jaar voor het jubileum van 2020! Of beter nog, de release van Overwatch 2.

More posts