PUBG - Waarom moet ik leunen bij het fotograferen in PUBG?

Er zijn veel technieken die gebruikers toepassen bij het spelen van PlayerUnknown's Battlegrounds of PUBG. Dit kan variëren van hoe ze hun parachute gebruiken, waar ze landen en hoe ze schieten zodra de Battle Royale begint. Wat dat laatste betreft, zijn er bepaalde methoden die je kunnen helpen langer in leven te blijven en je wapen nauwkeuriger te schieten. Een van de meest populaire manieren is lean and shoot.

De PUBG Lean

Leunen tijdens het fotograferen in PUBG is een algemeen bekende tactiek die je doel en nauwkeurigheid aanzienlijk verbetert. Je blijft uit de buurt als je dit doet. Als u bijvoorbeeld een hoek omloopt, leunt u met uw bovenlichaam in plaats van direct in de gang te staan. Terwijl je leunt, kun je om de hoek gluren en tegelijkertijd bedekt blijven. Je beschermt jezelf tegen dodelijk vuur en kunt terugtrekken als dat nodig is.

Je kunt ook met de lean surveilleren voordat je gaat fotograferen. Terwijl je opzij kijkt, behoud je de veiligheid terwijl je op vijanden let. Het is moeilijker voor ze om je te spotten, maar als je ze vindt, is het een zekere manier om een ​​kill te krijgen. U kunt snel alle bedreigingen verwijderen voordat u in gevaar bent. Dit is veel beter dan kamperen of een van de andere manieren waarop spelers hebben geprobeerd in leven te blijven.

Het is duidelijk dat er bepaalde situaties zijn waarin je niet kunt leunen en schieten, maar probeer deze techniek wel te gebruiken wanneer je kunt. Je wilt ook weten dat deze methode niet te voorspelbaar wordt voor anderen om erachter te komen. Ze kunnen je uiteindelijk neerschieten als ze onvoorzichtig zijn. Probeer elke keer op verschillende gebieden te leunen.

Veel voordelen

Een ander voordeel van lean and shoot is een vermindering van de terugslag van je wapen. De terugvering die je soms kunt voelen wanneer je een geweer afvuurt, kan je vatbaar maken voor vijandelijk vuur. Het kan ook van invloed zijn op je schietvaardigheid in vervolgrondes. Het is bewezen dat het in beide situaties helpt om met je lichaam te vissen.

Er zijn veel voordelen als het gaat om deze speciale opnametechniek. Als je het nog niet op PUBG hebt geprobeerd, waar wacht je dan nog op? Met een Battle Royale-speelstijl heb je elk voordeel nodig dat je kunt krijgen. Door jezelf op deze manier te beschermen, kun je het veel langer volhouden in de strijd en zelfs een veelgevraagde overwinning behalen.

More posts