PUBG is nu gratis te spelen!

Player Unknown's Battlegrounds was een enorm succes toen het in 2017 uitkwam. Er waren niet veel Battle Royale-games uit op dat moment, en geen enkele game op de markt was vergelijkbaar met wat PUBG ons aanbood. Enkele jaren later veranderde er echter iets voor dit spel.

 

PUBG is altijd al een game voor de volledige prijs geweest, maar de ontwikkelaars hebben nu besloten om het gratis te spelen voor pc-, Xbox-, PS- en mobiele spelers die ernaar uitkijken om de game uit te proberen. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt sinds de game eerder een gratis te spelen week had, maar nu zal het voor altijd zo blijven.

 

Terwijl game-ontwikkelaars compensatie boden voor oude spelers, weten velen nog steeds niet waarom dit is gebeurd. De waarheid is dat een F2P-game PUBG veel kansen biedt die het voorheen niet had.

 

Mensen die dit spel sinds 2017 wilden proberen, kunnen er nu van genieten zonder er ook maar een dollar voor te betalen, en dat heeft laten zien hoeveel nieuwe spelers het spel heeft gehad sinds het F2P werd. Duik in deze pagina om te begrijpen waarom dit gebeurde!

 

Waarom is PUBG F2P geworden?

 

Volgens wat game-ontwikkelaars zeggen, hebben ze deze beslissing genomen om de community te helpen groeien en evolueren hoe het spel werkt. De meeste gamers hebben echter een andere mening. Toen PUBG bij ons kwam, was het de enige Battle Royale-game die er was.

 

Toch hebben games als Fortnite, Call of Duty: Warzone en APEX Legends daar verandering in gebracht. Die spellen waren allemaal gratis om te spelen, dus spelers speelden ze liever in plaats van te betalen voor een spel van $30. Bovendien hebben ze het Battle Royale-genre geoptimaliseerd en ons nieuwe manieren gegeven om ervan te genieten.

 

Ondanks dat alle games die we noemden in de loop der jaren enorm aan populariteit wonnen, was Fortnite de grootste van allemaal, en het schaduwde het succes dat PUBG in de eerste plaats had. Daarna zorgden COD Warzone en APEX ervoor dat mensen begonnen te vergeten wat PUBG was.

 

Dat betekent niet dat niemand het speelde, maar het verloor veel spelers in de VS, Europa, en Latijns-Amerika. Gelukkig voor het spel had het nog steeds veel spelers uit Azië. Mensen speculeren dat ontwikkelaars F2P hebben gemaakt om te concurreren met andere F2P-games.

           

Alles heeft zijn vruchten afgeworpen sinds PUBG-downloads bijna alle records hebben verslagen toen het F2P werd, dus iedereen is benieuwd wat het spel te bieden heeft in de toekomst. PUBG-ontwikkelaars hebben zich ingespannen om de game frisser en aantrekkelijker te maken voor nieuwe spelers en spelers van andere Battle Royale-releases.

 

Game-beloningen voor mensen die de game hebben gekocht 

 

Zoals we eerder vermeldden, probeerden PUBG-ontwikkelaars het goed te maken voor oude spelers. Ze deden dat door ze 1.300 G-Coins, XP Boosts en privéservers te geven voor gerangschikte en normale spellen.

 

Oude spelers genieten ook van Battlegrounds plus, waardoor ze optimale matches voor plus-gebruikers kunnen spelen.

 

Conclusie

 

Of je nu wilt dat PUBG F2P is geworden of niet, het valt niet te ontkennen dat dit een uitstekende kans is voor de ontwikkelaars om uit te breiden zijn kenmerken en gemeenschap.

 

Na een lange tijd kan deze game de strijd aangaan met anderen, en dat kan ze allemaal aanmoedigen om te verbeteren wat ze vandaag aanbieden.

 

 

Behaal je droomrang met onze PUBG-boostdiensten in een mum van tijd!
/span>

More posts