R6 - Rainbow Six Siege: wat is D-dosering?

R6 - Rainbow Six Siege: wat is DDosing?

Rainbow Six Siege is een tactisch schietspel met een enorme online aanhang. Helaas is de online gaming-gemeenschap de laatste tijd het slachtoffer geworden van een aanval die de gameplay en de werking van het systeem van een persoon tijdens het spelen kan beïnvloeden. Deze online aanval, DDoSing genaamd, heeft nu de aandacht getrokken van de makers van Rainbow Six Siege. Het is een wereldwijd probleem dat zo snel mogelijk moet worden gestopt.

Wat is DDosing?

DDoSing, of distributed denial of service, is een enorm probleem in Rainbow Six Siege. Het spel, dat volledig online wordt gespeeld, maakt het de perfecte kandidaat daarvoor. Het gebeurt wanneer er een kwaadaardige aanval is die bedoeld is om het verkeer van een groot netwerk van servers te onderbreken. Het overspoelt dat systeem met internetverkeer. Dat stopt of vertraagt ​​de service voor de spelers die toegang willen tot de server zoals bedoeld.

Soms kan het een volledige crash van het systeem veroorzaken en kan niemand spelen. Dit gebeurt dagelijks, maar je ziet een enorme piek aan DDoS-aanvallen wanneer een game voor het eerst wordt uitgebracht. Gamers weten het te verwachten, maar het maakt het niet minder frustrerend.

Actie ondernemen

Rainbow Six Siege-spelers weten vaak wanneer ze het slachtoffer worden van DDosing. Het is bijna onmogelijk om doelen te bereiken vanwege deze aanvallen, en er zijn aanzienlijke glitches tijdens het spelen. Dus, wat wordt er gedaan om deze kwaadaardige serveraanvallen te stoppen?

De maker van het spel, Ubisoft, heeft een team samengesteld om dit probleem aan te pakken. Ze zijn van plan juridische stappen te ondernemen tegen iedereen die dit probeert. Ubisoft is al begonnen met het sturen van opzeggingsbrieven naar websites of mensen die de DDoS-service gebruiken. Als ze dit blijven doen, zijn ze van plan een rechtszaak aan te spannen.

Bovendien is Ubisoft ook begonnen met het aanpassen van de game waar ze kunnen. Ze hebben het aantal matches op elk van hun servers teruggetrokken en hopen dat dit de aanvallen zal vertragen.

Vooruit gaan

Ubisoft weet dat ze DDoSing moeten stoppen voordat het hun servers overneemt en hun fans het spel verlaten. In de nabije toekomst zijn ze van plan een verbod uit te vaardigen voor iedereen die ze identificeren als een DDoSing-overtreder.

Het doel is om terug te gaan naar hoe het spel bedoeld was om gespeeld te worden. Ubisoft hoopt een voorbeeld te stellen van deze recidivisten om te voorkomen dat anderen hun systeem en servers nodeloos proberen aan te vallen.

More posts