R6 - Rainbow Six Siege: wie zijn de slechteriken?

Als je Rainbow Six Siege speelt, kan er één ding zijn dat je elke keer dat je speelt, laat raden: wie zouden de slechteriken zijn? Op het eerste gezicht denk je misschien dat de aanvallers goed zijn en de verdedigers slecht. Dat kan echter niet het geval zijn. Hoewel de makers van het spel nooit naar buiten zijn gekomen om geruchten te bevestigen, kunnen er enkele hints in het spel zijn om dingen voor ons te verduidelijken.

Enkele aanwijzingen

Tijdens het spelen van het spel zie je op de personagepagina dat de aanvallers bovenaan de pagina staan ​​en de verdedigers eronder. Voor sommige spelers hebben ze het gevoel dat de plaatsing bepaalt wie deel uitmaakt van de goede kant en wie niet. Zou het zo simpel kunnen zijn? Kan zijn. Is dit een waar teken van wie een terrorist is en wie niet? Het is allemaal te verwarrend.

Toch vechten de aanvallers niet zo onschuldig als je het spel speelt. Ze nemen gijzelaars, gebruiken bommen en nog veel meer. Als ze zouden spelen voor wat goed is, zouden ze dan op deze manier moeten vechten. Is oog om oog echt wat de deugdzamen doen? De lijnen lijken vervaagd als je probeert te achterhalen wie er echt vecht voor waarheid en vrede. Er is niets concreets om bevestiging te geven.

De verdedigers

Voor degenen die geloven dat de Defenders de slechteriken zijn: ze denken dat ze het bewijs hebben om dit te staven. Voordat de wedstrijd begint, krijgen ze even de tijd om zich voor te bereiden op de aanval. Ze kunnen een bom beschermen door materialen te gebruiken die ze kunnen vinden. Dit omvat het gebruik van prikkeldraad en kapotte deuren voor versterking. Als ze zoiets willen bewaken, dan moeten het wel terroristen zijn, toch?

Hoewel dit logisch is, zijn er enkele gamers die geloven dat het team waarin je zit, bedoeld is om het 'good guy'-team te zijn. Dat betekent dat het niet uitmaakt of je een aanvaller of verdediger bent, je vecht voor het goede volgens jouw kant.

Voor Rainbow Six Siege is het een kwestie van de slechterik spelen. Het lijkt erop dat de makers van de game dit detail een beetje open wilden laten voor de gamer om erachter te komen. Voor sommigen voegen deze troebele wateren meer spanning toe aan het spel. Gelukkig neemt het het hart van Rainbow Six Siege niet weg.

More posts
12 maart 2022

Overwatch-jubileum 2019

Fans verheugen zich! Er is weer een geweldig jaar tot een einde gekomen, en daarmee het 2019-seizoen van Overwatch. Nu Overwatch 2 achter de horizon op de loer ligt, kan dit het laatste Overwatch-seiz...
Read more