RL - Waarom worden kratten verwijderd uit Rocket League?

Rocket League is een best leuk spel om te spelen. Het voetbalspel voor voertuigen is iets dat de gamewereld lange tijd nodig had. Toen het voor het eerst werd uitgebracht, viel er zoveel te leren en te ontdekken tijdens het spelen van de verschillende wedstrijden. Een van de favoriete bonussen van het spel is het gebruik van kratten of loot boxes. Dit jaar nemen de kratten echter afscheid, en dat deed sommige gamers de wenkbrauwen fronsen.

Kratten zijn de rage

De kratten die Rocket League heeft gebruikt, zijn overweldigend verwelkomd door gamers. Veel andere games hebben deze kisten, of loot boxes, gebruikt om een ​​element aan het spel toe te voegen dat je motivatie en vastberadenheid vergroot om een ​​wedstrijd of level te winnen. Rocket League gebruikte deze kratten om de spelers items en bonussen te geven die ze nodig hebben om gemakkelijker verder te komen in het spel. Ze worden verkregen met behulp van sleutels en er zijn veel variaties op.

Een nieuwe optie

Nu de kratten het podium verlaten, weten de makers van Rocket League dat ze ze moeten vervangen door iets anders. Ze gaan binnenkort een blauwdrukoptie introduceren die je kunt verwerven als je klaar bent met een match. De blauwdrukken geven u een overzicht van wat er kan worden gemaakt als u besluit het te kopen. De items die op de print staan ​​zijn allemaal handig voor gameplay. Sommige bonusitems zijn zeldzamer dan andere, dus er is een extra element van opwinding als je er een vindt.

Om de blauwdrukken te kopen, heb je credits nodig, wat de nieuwe valuta wordt in Rocket League. Sleutels worden omgezet in deze credits wanneer de update is voltooid. De overgang is bedoeld om naadloos te zijn voor de spelers en zou de gameplay helemaal niet moeten beïnvloeden. Er zullen ook speciale blauwdrukken te koop zijn, die je voor een iets hogere prijs kunt kopen. Deze prints in beperkte oplage zijn slechts een korte tijd beschikbaar, dus als je er een vindt, moet je snel handelen.

Door blauwdrukken te gebruiken, denken de makers van Rocket League dat ze hun gebruikers de ervaring gaan geven die ze verdienen. Nu de kratten verdwijnen, zijn er geen raadspellen meer bij het verkrijgen van speciale benodigdheden en items. U weet wat u krijgt voordat u uw tegoed gebruikt, zodat u uw aankopen kunt doen zonder angst voor het onbekende. Alle tekenen wijzen erop dat deze verandering een goede zaak is voor iedereen.

More posts