Rainbow Six Siege: Tips for Beginners

Al meer dan maanden is de Rainbow Six Siege van de Ubisoft populairder en populairder geworden. De sport begon infrastructuur en benen in de industrie te vinden.

Siege werd een geweldig tactisch spel voor nieuwe spelers. Sommige beginners vonden het een ontmoedigend spel. De menigten van operators, rond de vernietigbare muren van de kaart en de algehele facetten van de verticaliteit van dit spel, zijn de functies die voor sommige beginners moeilijk te begrijpen zijn.

•    Volg alle tutorials in elke situatie.

We weten dat tutorials slechts een vervelend onderdeel van het spel zijn. Echter, net als andere spellen, moeten de tutorials in Rainbow Six Siege door de nieuwe spelers worden beschouwd als een essentieel onderdeel van het spel. Op deze manier kunnen ze enkele van de beschikbare operators, apparatuur en kaarten leren die ze kunnen krijgen. Dit zijn slechts enkele elementen die in geen enkele shooter in de eerste persoon te vinden zijn. Als de spelers de tutorial overslaan en doorgaan met het casual spel zonder voorkennis over hoe ze dit spel kunnen spelen, zullen ze alleen maar vastlopen.

Spelers kunnen 200 Roem verdienen voor elke tien voltooide situaties. Dit kan hen helpen om dichter bij het kopen van nieuwe operators te komen, samen met hun rangschikking.

•    Speel met een paar vrienden.

Net als bij andere online games moet de speler samenspelen met zijn vrienden. Dit kan hen helpen het spel te leren, omdat ze samen gemakkelijk door het spel kunnen komen. Het bevordert ook een betere communicatie met andere teamgenoten over waar ze duwen, welke operators moeten worden gebruikt of waar de vijanden zijn.

Onderaan de kaart zijn er highlights beschikbaar. Hierdoor hebben spelers wat tijd om de toelichtingen en samenstelling van elke kaart te leren, inclusief de diepte van het spel. Dit is een belangrijke overweging wanneer spelers hoger in hun rangen willen klimmen.

•    Speel binnen het team.

We weten dat teamwerk nodig is voor elke multiplayer-game. Ieder lid kan elkaar helpen bij het behalen van doelen. Net als in de Rainbow Six Siege moeten spelers samenwerken met hun team omdat het nodig was om meer klassementen te bereiken. Deze game heeft een team nodig om niet slechts één persoon te winnen. Dit betekent dat de speler moet doen wat het team speelt. Wanneer de speler verdedigt en het hele team een ​​groep operators met 3 snelheden krijgt. Dit betekent alleen dat de speler doelloos op de kaart moet rennen. De speler kan iemand gebruiken die lijkt op Echo of Mira die het doel kan vasthouden en achterover kan leunen. Dit kan ook voorkomen dat de tegenstanders het krijgen om ze te vormen.

Aan de kant van de aanval kunnen spelers hun teamgenoten zoeken die een diffuser hebben waarmee ze kunnen gaan wanneer ze de bom spelen. Meestal zijn de teamgenoten allemaal eerlijk aan het begin van het spelen van Bomb. Het kan spelers ertoe brengen om de ronde te beginnen, maar het kan een wegwijzer zijn op de bomsite bij het spelen van het doel dat spelers helpt om hun rang gemakkelijk te veranderen.

More posts