Rainbow Six Siege: Waarom werd Clashed verboden?

Schildoperators zijn een gevoelig onderwerp onder Siege-spelers. Het is onwaarschijnlijk dat iemand ooit de controller-verpletterende pijn zal vergeten die wordt veroorzaakt door de Blitz Lion-meta.

Dit gevoel van woede jegens schilden bestaat al sinds het begin van Siege. De overweldigende machteloosheid als je opnieuw wordt neergeschoten door Montagne's pistool van achter zijn beweegbare fort. Blitz' volkomen belachelijke rush-tactieken... deze gruwelen houden Siege-spelers 's nachts wakker.

Er is echter één schildwachter die een tijdlang een gigantische bal was van MMR die ellende ondermijnde.

Ik heb het natuurlijk over Clash.

Wie is Clash?

Voor degenen die het geluk hebben het niet te weten: Clash (echte naam Morowa Evans) is een specialist van de Metropolitan Police Service (MPS) van Londen, Engeland. Ze werd vrijgelaten tijdens operatie Grim Sky samen met Maverick.

Wat doet ze?

Ze was de eerste schildwachter die werd vrijgelaten.

Past bij die rol, haar primaire gebruik is als een gezichtslijn ontkenning. Ze past ook als support operator, zowel voor roamers als voor anchors. Als een ondersteunende zware operator presteert Clash solo niet goed.

Ze heeft veel tellers, voornamelijk flashbang-gebruikers, omdat haar schild weggeslagen wordt als ze verdoofd is (een geniaal beetje balanceren). Zofia is bijvoorbeeld de voor de hand liggende teller van de slimme speler. Je hebt echter andere opties. Capitao's effectgebied vuurbouten kunnen, en doen dat vaak, haar gezondheid volledig verwoesten. IQ, een andere optie, kan haar volgen terwijl ze haar gadget gebruikt, en de EMP's van Thatcher schakelen haar schildvermogen uit.

Met haar gadget kan ze vijanden zappen met een elektrische stroom, die ze vertraagt ​​en beschadigt. Om dit in evenwicht te brengen, kan ze niet schieten met haar schild uit (bedankt Ubisoft!)

Als enige operator met de beperking, zou het je vergeven kunnen worden als je Clash afschrijft als nutteloos. Vooral vergeleken met haar andere schild-tegenhangers.

Je zou het mis hebben. Oh, zo fout.

In haar beste jaren was Clash zelfs zo gebroken dat Ubisoft haar uit het spel moest verwijderen.

Tot op heden is zij de enige telefoniste die een dergelijke behandeling heeft gekregen.

De reden die je vraagt.

Nou...

Waarom werd ze verbannen?

Vanwege een exploit.

Als jij een van de weinige gelukkigen bent die deze donkere periode van Siege's geschiedenis heeft weten te vermijden, prijs jezelf dan gelukkig.

Spelers ontdekten een storing waardoor ze haar secundaire kon afvuren terwijl haar schild nog volledig was ingezet.

Ja, je leest het goed.

Clash-gebruikers konden naar hartenlust rondrennen en schoten afvuren. Vrij van de ellende van regels die spelers respecteren. Dingen als beschoten worden, gezondheid en dekking werden niet meer bestaand voor deze machtige titanen.

Het ergste is dat het ook heel gemakkelijk was om te doen.

Hoe werd de storing uitgevoerd?

  • Zorg ervoor dat de inzetbare optie voor uw gadget is ingesteld om te schakelen
  • Leg prikkeldraad uit op je uitrusting
  • Plaats het prikkeldraad
  • Met je schild op je rug pak je het prikkeldraad en activeer je tegelijkertijd je schild.
  • Stap 5: Diamant.

Het is de moeite waard om te zeggen dat ze sindsdien is gerepareerd en opnieuw in het spel is geïntroduceerd. Nu een evenwichtige en levensvatbare operator, heeft Clash een respectabele plaats in elk team. Maar vergeet nooit de enorme hoeveelheid pijn die dit ene schild ooit veroorzaakte.

More posts
12 maart 2022

Dota 2 roosterwijzigingen

De DPC-selectiewijzigingen na 2021 voor seizoen één zijn begonnen en beide teams (Upper en Lower Division) zijn momenteel hun squadrons aan het wijzigen. Nieuwe teams verschijnen als gratis agenten ma...
Read more