Reaper: De dood volgt je altijd

Elk computerspel heeft zijn eigen karakters die zijn unieke kenmerken, vaardigheden en vaardigheden bezitten. Al deze helpen om de overwinning te behalen aan het einde van elk spel. Er zijn ook personages die, naast hun gevechtsvaardigheden, ook bekend staan ​​om hun unieke lichamelijkheid, geïnspireerd door bovennatuurlijke wezens. Een voorbeeld hiervan is de Reaper, die bekend staat als een van de meest bruikbare en opwindende personages om te gebruiken bij het spelen van Overwatch. Daarom gaan we je korte details geven over Reaper, zijn capaciteiten, gevechtsvaardigheden en nog veel meer.

< span style="font-size:14.0pt">Wie is Reaper?

De echte naam achter dit personage is Gabriel Reyes, die is gevestigd in Los Angeles, Californië, VS. Dit personage staat bekend om hoe het de vijanden en andere personages in een game dodelijk beschadigt. Het wordt het best gebruikt voor bescherming, aangezien de andere bondgenoten hard werken om een ​​spel eindelijk af te maken.

Vooruit, laat we gaan verder met zijn capaciteiten, die je kunt overwegen om hem als je personage te gebruiken.

Vaardigheden

  • Genieten

Dit is zijn meest nuttige vaardigheid waarbij hij de gezondheid van zijn vijanden nam terwijl hij ze dodelijke schade toebracht. Eenmaal geoogst door de Reaper, zijn er gevallen waarin andere personages of de vijanden geen kans maken om nieuw leven in te blazen en opnieuw te vechten.

  • Hellfire-jachtgeweren

Nog een mogelijkheid die worden gedaan door de Reaper is via zijn Hellfire Shotguns. Deze jachtgeweren zijn tweelingen die het lichaam van een vijand in één keer kunnen verscheuren. Dit is dodelijk voor de personages en vereist de juiste richt- en schietvaardigheden van een speler. Samen kan de overwinning op de juiste manier worden behaald met de Reaper.

  • Wraith-vorm

Behalve het scheuren van de vijanden uit elkaar halen of ze oogsten, kan de Reaper ook veilig door de vijanden heen. Dit is wat er gebeurt in zijn vermogen genaamd Wraith Form, waarin hij transformeert in een schaduw die door de vijanden kan gaan zonder te worden beschadigd. Ook heeft de Reaper, net als een schaduw, niet de kracht om zijn wapens te gebruiken of op de vijanden te schieten. Het enige wat hij hoeft te doen is te ontsnappen en door te gaan met vuren zodra de tijd voor de vorm van de Wraith voorbij is.

  • Shadow Step

In deze mogelijkheid, de Reaper heeft de kans om te verdwijnen en weer te verschijnen op dezelfde locatie. Dit is een kans voor hem om te ontsnappen aan inkomende schoten die onmogelijk zijn of hem geen kans geven om te leven. Dit kan veel vijanden misleiden en stelt de Reaper in staat zich voor te bereiden op de aanvallen. Dit vermogen kan tot 10 seconden duren, en het is al genoeg om beter voorbereid te zijn.

  • Death Blossom

Dit is zijn laatste vermogen dat kan worden gebruikt om snel en moeiteloos de overwinning te behalen. Hier maakt de Reaper gebruik van zijn Hellfire Shotguns, die hij tegelijkertijd afvuurt en meer schade aanricht aan het andere team. Dit wordt de doodsbloesem genoemd, omdat de inslag van jachtgeweren grote nabijheid heeft. Het kan ook verwijzen naar een bomactiviteit die je een groter aantal getroffen mensen zal opleveren.

De Reaper is inderdaad een geweldig karakter om te gebruiken, en al deze genoemde feiten over hem zijn slechts een klein deel. Het gebruik van dit personage zal altijd afhangen van je beslissing, en als je hebt besloten om dit personage te kiezen, dan heb je het niet mis.

More posts