Redenen waarom je niet beter presteert bij het spelen van League of Legends

Bij het spelen van LoL of League of Legends is er geen perfecte speler - zelfs professionals met hogere rangen zijn niet perfect. Elke speler heeft unieke zwakheden en sterke punten, en we hebben allemaal onze sterke en zwakke punten die anderen niet hebben. Niet alle dingen kunnen je natuurlijk overkomen. En je kunt betere verbeteringen bereiken door lang geduld, opleiding, toewijding en hard werken.

Als je één ding hebt dat het moeilijk voor je maakt om het probleem te beheren, te proberen en te leren hoe je het kunt oplossen, kun je de betere versie van de League of Legend-speler worden. Gerangschikte Spelen hebben veel focus, zelfdiscipline en een beetje geluk nodig om te klimmen en het spel te winnen. Dus als je je twijfels en problemen oplost, krijg je de voordelen van het winnen van het hele spel.

In dit artikel geven we je de redenen waarom je niet beter presteert bij het spelen van League of Legends. Alle redenen die we je zullen geven, zijn mogelijk niet van invloed op alle spelers, variërend van vaardigheidsniveau en rangorde. We weten echter dat je na het lezen van dit artikel enkele ideeën zult opdoen die je zullen helpen een betere League of Legends-speler te worden.

Je blijft spelen terwijl je gekanteld bent

Ik weet dat de meesten van jullie het gevoel van 'nog maar één game' al hebben ervaren. En je kunt de waarheid niet ontkennen dat bijna al je vorige wedstrijden je een verliezend resultaat geven. Als je al gekanteld bent, is de essentiële tip van het spelen van de League of Legends-game niet om te spelen als je gekanteld bent.

Je kunt je consistentie-ervaringen bij het spelen van de League of Legends niet onderschatten. Je tegenstanders zullen je vertellen of je het hele spel inconsistent speelt. En een slimme tegenstander, ze zullen profiteren van je terwijl je gekanteld speelt. En in sommige woorden, als je gefrustreerd of gekanteld bent over het spel, kun je het spel niet spelen en je vijanden omverwerpen. Ook al werd je af en toe als winnaar uitgeroepen, het is niet altijd een beter idee om de LP te verliezen.

Je doet geen warming-up voordat je de klassementswedstrijd speelt

Heb je ooit ervaring gehad met het spelen van een aantal sportevenementen, zoals basketbal? Alvorens deel te nemen aan het spel, hebben alle spelers van de twee tegengestelde groepen de neiging om enkele warming-ups uit te voeren, zoals basisoefeningen, zoals schieten en dribbelen. Door dit te doen, zal het je helpen om je hersenspieren actiever te maken. En net als bij het spelen van League of Legends, is een warming-up voordat je gaat spelen erg handig om het spel te winnen.

U doet uw onderzoek niet

In termen van het verhogen van je rangen, kun je niet de hoogste rang krijgen als je geen onderzoek hebt gedaan. Je ervaring is het beste deel van het verhogen van je rangen. Hoe meer ervaring je hebt, hoe groter de kans dat je een hogere rang krijgt. Als je geen onderzoek hebt gedaan voordat je gaat spelen, kan dit negatieve resultaten opleveren op het gebied van klimmen.

More posts