Rocket League: nieuwe teams en fanbeloningen

Raket League, ontwikkeld en uitgegeven door Psyonic, is een populaire voetbalvideogame voor voertuigen. Rocket League werd voor het eerst uitgebracht voor PlayStation 4 en Microsoft Windows en leverde poorten voor Nintendo Switch en Xbox One. Een jaar later begon 505 Games met de distributie van de fysieke winkelversie van RL voor XboxOne en PlayStation 4. In 2016 werden poorten gemaakt voor Linux- en macOS-pc's. Maar de online functies van de game werken in maart 2020 niet meer met deze platforms.

De nieuwste update voor Rocket League verraste miljoenen spelers in versie 1.73. Misschien heb je het onlangs gehoord. Maar hoe werkt het? Wat maakt het anders dan andere recente updates? Waarom zou u profiteren van de update? Goede vragen, en je bent hier aan het goede adres! Lees verder voor meer informatie!

< span style="font-size:11.0pt">Esports Shop Functies Nieuwe items

Met de Rocket League-versie 1.73 biedt de Esports Shop unieke en ongelooflijke items waarvan je moet profiteren. Of je nu het RLCS seizoen 9 betaalt of je ervaring wilt verbeteren, de nieuwe items van de betrouwbare Esports Shop zullen je enorm helpen. Bezoek ze gerust voor meer informatie. Zorg ervoor dat je wat je hebt geleerd ook met je vrienden deelt.

< span style="font-size:11.0pt">Een verscheidenheid aan nieuwe teams

Meer dan de verrassende items, RL versie 1.73 biedt nieuwe teams. De eUnited en Pittsburgh Knights zijn sinds de lancering enorm populair geworden. Het goede nieuws is dat er teams zijn die je moet kennen. Deze omvatten Veloce Esports en Team Reciprocity. Dus, wat is jouw keuze? Of je nu Pittsburgh Knights of Veloce Esports kiest, het is leuk om je gameplay ter sprake te brengen.

< span style="font-size:11.0pt">Kwaliteitsitems voor verschillende teams

De belangrijkste missie bij het spelen van Rocket League is om een ​​bal in het doel van een tegenstander te slaan en punten te scoren. Naarmate uw scores toenemen, kunt u beloningen ontgrendelen om uw prestaties te verbeteren. Maar er zijn gratis aanbiedingen. In feite kan elk team in de Esports Shop genieten van Octane Decal, ARMR Wheels, Dominus Decal, Bionic Wheels, Player Banner, Patriarch Wheels en meer.

< span style="font-size:11.0pt">Fan Rewards

Fan Rewards zijn de andere dingen die je kunt verwachten van Rocket League versie 1.73. Maar het zal alleen beschikbaar zijn tijdens de Rocket League Esports. Kom dus in actie om de kans te grijpen.

< span style="font-size:11.0pt">Bugfixes

Moe van de geverfde Lightspeed Trails? Of teleurgesteld over het proces van het kopen van Rocket Pass Tiers? Hoe het ook zij, de nieuwste versie van de RL heeft ze allemaal opgelost. De Painted Lightspeed Trails zijn meer esthetisch. Bovendien heeft de Pro Tier Thumbnail geen enkele storing.

Voor meer informatie over de Rocket League, aarzel niet om door onze blogsectie te bladeren. GENIETEN!

 

More posts
12 maart 2022

Overwatch-jubileum 2019

Fans verheugen zich! Er is weer een geweldig jaar tot een einde gekomen, en daarmee het 2019-seizoen van Overwatch. Nu Overwatch 2 achter de horizon op de loer ligt, kan dit het laatste Overwatch-seiz...
Read more