Rocket League-ranglijstsysteem

Iedereen houdt van luchtautovoetbal en Rocket League onderscheidt zich van de concurrentie. Met zijn mix van coördinatie, teamwork en rijvaardigheid, zouden eSports-enthousiastelingen een intense en leuke ervaring hebben.

Boordevol unieke eigenschappen krijgt Rocket League een enorme aanhang, en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren zal groeien. Spelen de profspelers de Rocket League competitief? Natuurlijk niet. Dankzij het classificatiesysteem kan iedereen groeien. Hoeveel rangen zijn er? Hoe werkt het Rocket League-ranglijstsysteem?

In deze handleiding beantwoorden we enkele van deze vragen.

< span style="font-size:11.0pt">Wat zijn de Rocket League-rangen?

Nou, de rangen van de Rocket League zijn er in een groot aantal. Als nieuwe speler begin je met de Unranked. Als je klaar bent, kun je de Bronze 1 ontgrendelen. Andere Rocket League-rangen bestaan ​​uit bronze II, bronze III, Silver I, Silver II, Silver III, Gold I, Gold II, Gold III, Platinum I, Platinum II, Platinum III, Diamond I, Diamond II, Diamond III, Champion I, Champion II, Champion III en Grand Champion.

< span style="font-size:11.0pt">Rocket League Mark: een kort overzicht

Een MMR is gewoon een verborgen score die uw rang identificeert. In het begin is het nogal verwarrend om mee om te gaan. Het goede nieuws is dat er betrouwbare bronnen zijn om zowel je scores als je vaardigheden te bekijken. De online en offline informatie geeft ook een nauwkeurig overzicht van de score die je moet behalen om naar de volgende rang te gaan.

< span style="font-size:11.0pt">Hoe werkt het RL-rangschikkingssysteem?
Ja, de Rocket League kan overweldigend zijn. Speel om te beginnen minimaal tien plaatsingswedstrijden tegen spelers van verschillende rangen. Afhankelijk van het resultaat, zal het je helpen om een ​​goede startpositie te krijgen.

Vanaf daar kun je concurreren met de Rocket League-enthousiastelingen van hetzelfde niveau. Elke overwinning stelt u in staat om naar de volgende stap te gaan. Aan de andere kant kan elk verlies uw status beïnvloeden.

< span style="font-size:11.0pt">Wat zijn de seizoensbeloningen?

Spelers krijgen cosmetische items en titels, afhankelijk van hun rang. In het vorige seizoen ontvingen ze geanimeerde emblemen die verschilden in ontwerp.

Voor grote kampioen gerangschikte spelers kregen ze de seizoen 12 Grand Champion. De titel verschilt echter afhankelijk van je huidige spelmodus.

< span style="font-size:11.0pt">Bevat Rocket League afspeellijsten?

Natuurlijk bevat Rocket League verschillende afspeellijsten zoals Solo Duel, Doubles, Standard, Solo Standard, Dropshot, Snow Day, Rumble en Hoops.

Blader door onze blogpagina voor meer interessante informatie.

More posts