S+ rangschikken in League of Legends

Online gamers die de League of Legends hebben gespeeld maar het moeilijk hebben om de S+ te bereiken, zouden de techniek moeten kennen. Het is een kwestie van de juiste strategie en bereidheid om te leren. Niemand wil op de D-rang blijven, wat arm betekent. Gelukkig hebben Riot Games al het Hextech Crafting-systeem. Het geeft aan of je een geweldige prestatie hebt die je ook recht geeft op gratis skins.

Als je het Champion Mastery-systeem mikt, moet je een S-rang krijgen om het zesde of zevende niveau te bereiken. Zodra je dat niveau hebt bereikt, kun je nu beginnen met het krijgen van zoveel S-rangen als je kunt. Het is ook cruciaal om te onthouden dat je een doel moet stellen als je een betere rang wilt krijgen. Als je dat doel bereikt, kun je je prestaties verbeteren en een S-ranglijst scoren.

Het is ook vermeldenswaard dat de tijdsduur ook van invloed is op je score in het spel. Dat betekent dat je een lagere KDA krijgt als het spel langer duurt. Andere factoren waar je ook rekening mee moet houden zijn deelname aan het doden, goud, pentakills en specificatie.

Een andere techniek die je niet mag onderschatten als je op zoek bent naar S-rang, is je rol in het spel. Als je gepositioneerd bent als ondersteuning maar niet meer CS hebt, ga je sneller naar S-rang in vergelijking met iemand die in de mid-laner zit en wiens CS 150 is. Houd er rekening mee dat de steunen geen goede prestaties leveren bij het boeren volgelingen. Daarom zal het systeem de score baseren op hun prestaties.

Als je een jungler bent, moet je verwachten dat het moeilijker voor je zal zijn om een ​​S-rang te scoren. Ondanks dit feit moet je je nog steeds concentreren op moorden en je in-game-doelen bereiken. Je moet niet voorbijgaan aan de noodzaak om de kampen op te ruimen om een ​​score te behalen. Het kan moeilijk voor je zijn om een ​​S-rang te scoren, ongeacht het spel dat 30 minuten duurt. Daarom is het altijd raadzaam om aan het begin van het spel een betere rol te kiezen.

Het bereiken van een S-rang in League of Legends hoeft niet ingewikkeld te zijn. Gebruik deze technieken om ervoor te zorgen dat je een goede reputatie krijgt onder andere LoL-spelers in de Champion Mastery. U moet leren hoe u deze tips kunt toepassen om ze gaandeweg effectief en nuttig te maken.

More posts