TEGENSLAG: GLOBAAL OFFENSIEF

COUNTER STRIKE: WERELDWIJD OFFENSIEF

De vierde serie van Counter Strike Game is Counter Strike: Global Offensive (CS: GO) en werd op 21 augustus 2012 gelanceerd door Hidden Path Entertainment en Valve Corporation.

The Counter Strike: Global Offensive heeft twee tegenstanders in het spel, de Counter Terrorist en de Terrorist. De twee teams hebben dezelfde hoofddoelen, en dat is elkaar doden en verslaan. Maar naast dit doel hebben terrorist en Counter Terrorist ook verschillende doelen. Het doel van de terrorist is om een ​​bom op een bepaalde locatie te plaatsen en mensen in gevaar te brengen. Terwijl de Counter Terrorist optreedt als de helden en de goede spelers in het spel dat tot doel heeft de bom onschadelijk te maken die de terroristen hebben geplaatst, de gijzelaars te redden en de slechte dingen te voorkomen die de terrorist kan worden gedaan.

De Global Offensive-game heeft 9 hoofdspelmodi, de competitieve, deathmatch, Casual, Arms Race, Demolition, Wingman, Flying Scoutsman, Danger Zone en Weapon Course die de spelers kunnen kiezen en selecteren om te spelen. Matchmaking in het spel is beschikbaar en stelt de spelers in staat om op hun eigen servers te kijken en op klepservers te spelen. Na elke wedstrijd van de Counter Strike wordt elke speler beloond met verschillende wapens en goud die ze kunnen gebruiken om hun kracht, krachtniveau en de wapens die ze in het gevechtsgebied kunnen gebruiken te vergroten.

Winnende teams in elk veel krijgen natuurlijk meer geldbeloningen dan de verliezende teams die maar een klein aantal geldbeloningen kunnen krijgen. Teamgenoten in het spel moeten worden beschermd. In sommige gevallen vermoorden spelers hun eigen teamgenoten, en het is in het spel niet toegestaan ​​om penalty's aan de speler te geven. Er zijn 5 wapens die je kunt kopen om de spelers sterker te maken en zichzelf te beschermen tijdens het gevechtsspel. De 5 soorten te koop geweren zijn geweer geweren, machinepistolen, zware geweren, pistolen en granaat. De granaat heeft twee verschillende soorten de handgranaten en rookgranaten. De handgranaat veroorzaakt ernstige schade bij gebruik, terwijl de rookgranaat alleen rook veroorzaakt in de omgeving, meestal gebruikt om de vijanden te ontvluchten of om ze af te leiden.

Het spelen van Counter Strike: Global Offensive zou altijd een samenwerking met je team moeten hebben, omdat de game bepaalt hoe eenheid en samenwerking werken tussen de leden van elk team wanneer ze zich in een arena voor gevechtsgames bevinden.

More posts
22 mei 2022

Overwatch 2 is hier!

Nadat het team achter Overwatch een tweede versie van de game aankondigde in 2019, hebben mensen er op zitten wachten. Het is eindelijk zover, en dit artikel vertelt je wat je erover moet weten! &nb...
Read more