Technieken om succesvol te spelen in Destiny 2

Wilt u domineren in je Destiny 2-gameplay? Vervolgens moet je leren geduld en essentiële technieken toe te passen om je spel te winnen. Hier volgen enkele van de beste technieken en trucs om je spel te verbeteren.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Gebruik je X-as

Destiny 2 is een spel voor schutters. Het maakt gebruik van verticale zichtlijnen en horizontale. Daarmee moet je weten hoe je van het spel kunt profiteren. U kunt mobiliteitsopties gebruiken, zoals vluchten, aanhoudende zweefvluchten en drievoudige sprongen.

Je kunt mogelijk verliezen handelt als de vijand op de grond is. Gelukkig kun je essentiële technieken gebruiken zoals scouting, herpositionering en pre-engagement shots op verre vijanden. Je kunt ook met een shotgun of fusion rifle boven deuren zweven.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Kies je gevechten verstandig

Als je begint te spelen Destiny 2, je moet je gevechten verstandig kiezen. Je moet niet bang zijn om weg te rennen. Houd er rekening mee dat het spel gaat over opnieuw inzetten, herpositioneren en overleven. Je kunt Guardians toestaan ​​zichzelf te verbranden in plaats van jezelf te werpen om te doden.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Je mag niet egoïstisch zijn

Het scoresysteem van Destiny 2 beloont spelers voor kills en assists gelijk. Je moet als een team spelen om het team van de vijand te verslaan in plaats van je persoonlijke glorie. Het is ook handig om flexibel te zijn. Je kunt omwisselen voor een Scout Rifle om de schade weg te werken voordat deze erin duikt. Je moet coöperatief, adaptief en slim zijn om je statistieken in het spel te verbeteren.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Respecteer chokepunten

Destiny2 wordt geleverd met verschillende flankerende en aangrijpingshoeken. Raak nooit in een ontmoeting op 2 verkenningsgeweren. De meeste gevechten hebben centrale knelpunten die een focus kunnen zijn op de meeste opdrachten. Je kunt gefrustreerd raken als je vast komt te zitten in het midden van de vleesmolen.

Soms naar beneden in een specifiek gebied is beter en laat je vijanden zichzelf in golven op je afbreken terwijl je ze oppakt en versterkt. Als je weet dat je vijand slechts vanaf 2 of 3 wegen kan naderen, kun je hem gemakkelijk verdedigen in vergelijking met het voorspellen van een radaraanval vanuit 6 hoeken. Je moet dus slimmer spelen en de meeste tijd in de bewegingstracker kijken.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Vertrouw niet te veel op sprint

Je kunt meer zien beenpantseritems omdat het spel zijn exotische pool uitbreidt. Hoewel het geweldige functies heeft, moet je voorzichtig zijn met sprinten naar vuurgevechten. Zo kun je het spel mogelijk verliezen.

More posts